2777
2789
عنوان

بارداری سطحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 125 پست
وای اسمش میاد میمیرم 😭

ببیین من مشکلی با رابطه ی خارج ازدواج ندارم. فکر نکن الان میخوام نصیحت کنم که بده زشته نکن ازین حرفا. ولی به عنوان یک دختر بالغ (فرض کردم ۱۹ سالته و متولد ۸۴ هستی) باید بدونی که هر کاری یه عواقبی داره و باید با عواقبش کنار بیای. ینی اگر سک..س میکنی ممکنه که باردار بشی. در این حالت یا باید بتونی بری پیش خانواده ت سرت رو بالا بگیری و بگی من و فلانی داریم بچه دار میشیم (مثل خارجی ها) یا دسترسی به سقط امن و قانونی در هفته های اول داشته باشی (مثل خارجی ها). اگر هیچ کدوم از این دو آپشن رو نداری بهتره عاقلانه تر تصمیم بگیری. چون بخوای یا نخوای و خوشت بیاد یا نیاد بارداری جزو عوارض رابطه هست و هر چقدر مراقب باشی باز هم ممکنه رخ بده. متأسفانه بیشتر هم از تو توقع میره که عاقلانه تصمیم بگیری چون بارداری برای تو اتفاق میفته و بارش رو تو باید به دوش بکشی. دفعه ی بعدی این حرف ها رو با خودت مرور کن. علاوه بر اون یادت باشه که پسری که حاضر نیست کان..دوم بذاره و توقع داره تو قرص اورژانسی بخوری و اون همه عوارض به بدنت وارد کنی آدم درستی برای رابطه نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ارضا شدن با کاندوم بود من برا اولش میگم ک می‌مالید

رابطه سطحی پس نبوده ک بوده؟ 

عزیزم بخاطر خودت میگم مشخصه بچه ای و از رو اجبار تن ب این کار دادی خواهشا عزت نفس داشته باش این اشغالم ببر بنداز دم در از زندگیت پرتش کن بیرون 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️