2777
2789
عنوان

زنان قوی ودیدگاه آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 25 پست
تعصبات شما گند زد به همه چی دیگه ...ملاک انتخابتون همزبونیه؟ واقعا که مزخرفید من ک نمیگذرم ازتون طرف ...

اولا اون تاپیک تعطیل شد اومدی اینجا؟؟

دوما من اصلا در انتخابات شرکت نکردم 

سوما قبلیها هم کاری برای ما نکردن یا اگر داشتن کاری میکردن حذف شدن بندگان خدا

یادت باشه تو اون بالگرد آذربایجان هم رئیس جمهورشو از دست داد وهم دوتا از بهترینهایی که دیگه تاریخ آذربایجان بخودش نخواهد دید 

ودر آخر از طرفداران آقای جلیلی که فقط فکر میکنن عقایدشون نزدیک پرورگاره وباقی جامعه مفسد فی الارض هستن متنفرم

فقط به یک دلیل

اینکه درستکاری واسلام وخوی خوب انسانی رو از بقیه میگیرن

با افراط وزور وتزویر 

پس اگر جزو اون دسته هستی

مطمئن باش دِین دین زدگی خیلی از انسانها برگردنتون تا ابد مهر شده

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
چقدر خوب❤️چرا حس میکنم همسر من برعکسه واحساس ضعف میکنه؟

مردا از زن با اعتماد به نفش خوششون میاد

ولی از زن مستقل خوششون نمیاد

یعنی اگه قدرت زن به اقتدار مرد لطمه بزنه و وابستگی زن له شوهرش کم بشه

مردا از این قدرت بدشون میاد

بیزارن

متنفرن

اخه

جیزه

نباید نزدیکش شد  

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتماد به نفس داشته باشولی وابسته باشاینم از اون پاردوکس های جذابه...یعنی با دست پس بزنبا پا پیش بکش

مرسی عزیزم

بله قلقشو دست گرفتم با لوسی وزبون ریختن

ازش گاهی پول هم میخوام ومیگم پول تو مزه دیگری داره😂

هرچند نیازی ندارم😁😁😁

مرسی عزیزمبله قلقشو دست گرفتم با لوسی وزبون ریختنازش گاهی پول هم میخوام ومیگم پول تو مزه دیگری داره� ...

حالا خودمونیم

واقعا مستقل هستی ، حست و وابستگیت مثل دختریه که هیچی نداره؟

حست بهش کم رنگ نشده؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

به نظرم همه چيز بستگى به ذات ادم داره زن قوى خيلى خوبه ولى اگر خيلى مستقل باشه و جنبشو نداشته باشه زندگى از هم ميپاشه 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
به نظرم همه چيز بستگى به ذات ادم داره زن قوى خيلى خوبه ولى اگر خيلى مستقل باشه و جنبشو نداشته باشه ز ...

نظرتون کاملا درسته

ولی زندگی من ویرانه ای بود که سرپاش کردم

نباید اینهارو ندید بگیره همسرم

نظرتون کاملا درستهولی زندگی من ویرانه ای بود که سرپاش کردمنباید اینهارو ندید بگیره همسرم

مگه قدرتونو نميدونه؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
نه متاسفانه

چه خوب ميشد كه ادم ها قدر خوب بودنه همو بدونيم خودتون يك حرف زيبا زديد كه فردايى وجود نداره