2777
2789
اره عزیزم گفتم دیگه باید باردارشید بعد توبارداری آزمایش ژنتیک بدید تا ببینید مشکل داره یانه منم اگر ...

ان شاءالله  که ناقل نباشید میدونم خودم تازه سقط کردم دکتر میگه احتمال بیست و پنج درصد  بچه مبتلا میشه ولی شانس من تو دوباری که باردار شدم هم این ژن اومده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله که ناقل نباشید میدونم خودم تازه سقط کردم دکتر میگه احتمال بیست و پنج درصد بچه مبتلا میش ...

ایشالله دعا کنید 

شمام نگران نباش یه مورد دیگ بود اینجا خانومه دوتا بچه مریض داشت اونم میگفت دکتر گفته 25درصد احتمال داشته که دوتا بچش همون مریض شدن بعد چند سااال ناخواسته باردارشده بود بچه سومش آزمایش داده بود سالم بود به دنیا اومده بود شمام توکل بخدا اقدام کنید انشالله این یکی سالم باشه

ایشالله دعا کنید شمام نگران نباش یه مورد دیگ بود اینجا خانومه دوتا بچه مریض داشت اونم میگفت دکتر گفت ...

ان شاءالله  واقعا یه کسی رو میبینم شرایطش مثل من بوده و در اخر نتیجه دیده انقدر خوشحال میشم که انگار برای خودم این اتفاق افتاده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

ان شاءالله واقعا یه کسی رو میبینم شرایطش مثل من بوده و در اخر نتیجه دیده انقدر خوشحال میشم که انگار ...

اره واقعا تو این بیماری ها آدم فقط باید امیدوار باشه من دختر عموم هم با پسرعموم ازدواج فامیلی بود بچه اولشون مشکل داشت چند ماهه فوت شد آزمایش دادن دیدن مشکل ژنتیکی بوده بچه دوم باردارشد سالم شد الان هفت هشت سالشه بعد اون دوباره باردار شد آزمایش داد مشکل داشت سقط کرد دیگ هر کس یه جوره باید امیدوار بود انشالله خدا بچه های سالم نصیبت کنه 

جنین اهدایی بگیرید بچه سالم از همه چی مهمتره

میخوایم  پی جی دی رو امتحان کنیم فک نکنم همسرم قبول کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله که ناقل نباشید میدونم خودم تازه سقط کردم دکتر میگه احتمال بیست و پنج درصد بچه مبتلا میش ...

عزیزم اگه میتونی آی وی اف انجام بده . ماهم مشکل ژنتیکی داریم دوبار باردار شدم و cvs دادم هر دو مشکل داشتن و سقط کردم ولی الان پانکچر شدم و ۷ تا جنین سالم دارم

نمیدونم هنوز ناقل هستم. یانه ج آزمایشم نیومده اما خب شانسی دیگ باید باردار شد بعد آزمایش ژنتیک داد ب ...

عزیزم چرا هول اگزوم نمیکنید؟ قبل از بارداری این آزمایشو انجام بدید دیگه نیازی نیست استرس آمنیو سنتز و PGD و IVF داشته باشید. من رشتم همین ژنتیکه سوال داشتین در خدمتم

مغلوب یعنی چی؟ من خواهر کروموزوم ایکسش جهش داره البته آزمایش نداده ولی احتمال زیاد همینه

چون مادر جهش روی کروموزوم ایکسشون هست قطعا به بچه چه دختر باشه چه پسر منتقل میکنن. ولی زیر نظر پزشک باشن انشاالله صاحب بچه سالم میشن. 

اره میذونن فکر کردم شما پی جی دی ای وی اف کردی خواستم سوال بپرسم ناقل یه دونه ژن هستیم ولی خوب تو هر ...

توی هر دو بارداری همون کروموزومی که حامل ژن معیوب بوده انتقال پیدا کرده به بچه🥲

ولی به هر حال نگران نباشید. زیر نظر پزشک میتونید بچه سالم بدنیا بیارید خیلی روش زیاده الان 

عزیزم چرا هول اگزوم نمیکنید؟ قبل از بارداری این آزمایشو انجام بدید دیگه نیازی نیست استرس آمنیو سنتز ...

هول اگزوم همه بیماری هارو نشون نمیده مال من آزمایشش جداست دادم هنوز جوابش نیومده 

چون مادر جهش روی کروموزوم ایکسشون هست قطعا به بچه چه دختر باشه چه پسر منتقل میکنن. ولی زیر نظر پزشک ...

دخترش که سالمه ولی نمیدونیم ناقل هست یانه گفتن 50درصد ممکنه باشه 

عزیزم اگه میتونی آی وی اف انجام بده . ماهم مشکل ژنتیکی داریم دوبار باردار شدم و cvs دادم هر دو مشکل ...

خدارو شکر چقدر خوشحال شدم برات   ان شالله  یه دوقلویی سالم  بهت بده    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی هر دو بارداری همون کروموزومی که حامل ژن معیوب بوده انتقال پیدا کرده به بچه🥲ولی به هر حال نگران ...

مرسی عزیزم برام دعا کن بتونم  مامان یه بچه سالم صالح بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810