2777
2789

دوستم با یه اقای بلوچ دوست شده تو اینستا 

به نظرتون چجور ادمایین برای ازدواج خوبن یا نه؟؟

کاربری دوستم ترکیده به من گفت بپرسم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

الان کلی توهین به بلوچ می کنن این چه تامیکیه اخه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کبوتر با کبوتر 

باز با باز 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

از زمانی فیلم شبی ک ماه کامل شد رو دیدم میترسم ازشون

لطفاااا بحث و دعوا نکنید ادم خوار نیستن میدونم اما ی ترسی افتاده تو جونم وگرنه دوتا از عمه های خودم ۵ سال اونجا بودن دوس پسرمم اونجا سر کار بود

از زمانی فیلم شبی ک ماه کامل شد رو دیدم میترسم ازشونلطفاااا بحث و دعوا نکنید ادم خوار نیستن میدونم ا ...

چرا؟

چه فیلمیه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چرا ؟دوستم گفت بپرسم منم پرسیدم😐

عزیزم معمولن توهین می کنن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الان کلی توهین به بلوچ می کنن این چه تامیکیه اخه

چرا توهین‌کنن 

چرا تا اسم‌تفاوت فرهنگی میاد فکر می‌کنید توهین شده 

خوب تفاوت فرهنگی تو هر قومی هست که همین باعث خیلی از مشکلات میشه چون فرد همون طوری شکل گرفته و بزرگ شده و عوض شدنش چه بسا نا‌ممکن یا حتی سخت باش 

این تو هر فرد یا هر اقوامی وجود داره که ربطی به توهین نداره 

بین یه ایرانی و خارجی بین شهرای ایران و ....