2777
2789
عنوان

حقوق کارمندان دیگه را می‌شنوم افسردگی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 60 پست
خب طرح ۱۲خوبه دیگه

طرح وغیر طرح چه فرقی داره 

دارم کل تعطیلی ها رو شیفت میدم با اضافه کار ساعتی ۲۵ هزار تومن!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بانکم اضافه کار ساعتی ۲۴هزارتومن.. کلا کار دولتی همینه دیگه

خب اضاقه کارشما اجباری نیست عزیزم 

شما تعطیلی نمیری شیفت عصر وشب نمیری 

من این ماه فقط همین جمعه تعطیل بودم بقیه اش رو همش سرکارم 

حتی تاسوعا وعاشورا 

حقوق مهم نیست شرایط خیلی اذیت کننده اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب اضاقه کارشما اجباری نیست عزیزم شما تعطیلی نمیری شیفت عصر وشب نمیری من این ماه فقط همین جمعه تعطیل ...

فکر میکنی

چرا اجباری نیست هست

وقتیکار زیاد باشه مخصوصا سه ماه اخر سال. الان مثلا ساعت کاریمون ۶تا ۱هست اما تا حدود ۱/۵تا ۲مجبوریم بمونیم چون مشتری تو بانکه از قبل

دریافتی چند

ما یک کارانه داریم ک از صفر تا سه چهارتومن متغیره اونم اضافه میشه دیگه هیچی غیر ازین. مثلا یک ماه یه تومنه یک ماه دو تومن یک ماه هم صفر بستگی ب عملکرد شعبمون داره و امتیازی ک میگیره

بانکای خصوصی دریافتیشون خیلی بیشتر از ماست ک دولتی هستیم. 

فکر میکنیچرا اجباری نیست هستوقتیکار زیاد باشه مخصوصا سه ماه اخر سال. الان مثلا ساعت کاریمون ۶تا ۱هست ...

اخه چندساعت کار با شیفت تعطیلی واقعا خیلی متفاوته

الان شما حاضری جمعه بری سرکار؟ یا مثلا تاسوعا عاشورا اونم عصر