2777
2789
عنوان

حقوق کارمندان دیگه را می‌شنوم افسردگی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 60 پست
اخه چندساعت کار با شیفت تعطیلی واقعا خیلی متفاوتهالان شما حاضری جمعه بری سرکار؟ یا مثلا تاسوعا عاشور ...

من به مدت ۱۰ سال همه جمعه ها و همه تعطیلات از صبح ساعت ۶:۳۰ تا ساعت ۱۱:۳۰ شب سرکار بودم بلا استثنا تازه حقوق خاصی هم دریافت نکردم شرایط کاریم هم بسیار سخت و پر استرس بوده ولی عاشق کارم بودم و هستم الان چون بچه دارم دیگه نمیتونم به اون شکل برم ولی به پشتوانه همون تجربه و سابقه شاید در هفته ۶ ساعت پر کنم حقوقم هم ۲۰ تومنه 

درسته که شما در حال حاضر حقوق مطلوبی در برابر ساعت کاری بالا دریافت نمیکنی اما چند سال بعد جهش داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چندساعت کار با شیفت تعطیلی واقعا خیلی متفاوتهالان شما حاضری جمعه بری سرکار؟ یا مثلا تاسوعا عاشور ...

ما اکثرا ماهی یکبار جمعه ها باید بریم ازمون بدیم... 

سالی هم دوبار در حد هربار سه روز دوره حضوری داریم مرکز استان

هر شغلی سختیهای خودشو داره

من به مدت ۱۰ سال همه جمعه ها و همه تعطیلات از صبح ساعت ۶:۳۰ تا ساعت ۱۱:۳۰ شب سرکار بودم بلا استثنا ت ...

منم بچه دارم توفکر اینم استعفا بدم

حس میکنم بچم مهمتره شما شغلتونو عوض کردید یعنی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه شغلم همونه

شعلتون چیه؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
رشتت حسابداری بوده؟ چطور کارمند بانک شدی میشه توضیح بدی ؟ مزایا چین منم دلم میخاد ت بانک شروع ب کار ...

ازمون دادم

الان هم یک استخدامی فراگیر اومده سایتhrtc. Ir رو چک کن دفترچه رو دانلود کن ببین شهرو رشتت رو میخواد یا ن وقت رو از دست نده