2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش مامانم باشم در حد جارو‌ زدن 

چون گردنش و دستش درد داره 

شهر دیگه تنها باشم همه چی با خودمه و باید همه کار کنم

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡

هفته ای یکبار تمیز میکنم اساسی و هر روز طرف جمع اینا میکنم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

مجرد بودم کمکم در حد غذا پختن و تنیز کردن اتاق و گاهی جارو کشیدن و خاک گیری خونه بود 

ولی اکثرا ک خونه بودم پخت و پز با من بود

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند بار در روز! مگه اصلا باید خونه رو چند بار در روزتمیز کرد؟ مگه ی روزه کثیف میشه تو خونه مسئوبیت ا ...

اره ی دور صبح کثیف میکنن دوباره عصر ی دور تا آخر شب ی دور

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
به خدا منم همینم هرچی تمیز میکنی دوبا ه کثیف میکنن عین خیالشون نیسپدرم در اومد دیگ نمیخوام کار کنم

منم دیگه خسته شدم واقعا 

ولی دور و برم که کثیف باشه اعصابم به هم میریزه 

هرروز تمیز میکنم 

خانواده دوباره کثیف میکنن 😭😭

هرچی میگم نکنید گوش نمیدن

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
من شاغلم مجردم هستم کلا خونه دست خودمِ انقدرررر ترشی و کارهای اینجوری بلدم توفامیلمونم میگن ولی تصمب ...

چرا انجام ندی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810