2777
2789

زنگ زده مامان بزرگم بیاد غذای مارو گرم کنه انگار من بچم  نمیتونه ب اینا غذا بدم خودش زنش مامانم یعنی پا میشن میرن سرکار ۸ صبح میرن ۱۲ شب بر می‌گردن 

پسرش پیش من غذا فده بهش کوفت بده درد بده ببرش دشویی انگار بچه من من  ب دنیاش آوردم بعد اخرش برمیگرده میگ تو تو خونه هیچکاری نمیکنی فق میخوری میخوای میرینی اینو صد بار گفته پس بچه اش پیش یکی دیگ بزاراگ من کاری نمیکنم 

بهشون میگ پول بدید میگن ما پول نداریم حقوق نداریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب پول نداری حقوق نداری بشین خونه بچتو نگه دار اه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

همش میگ پول ندارم از بابات بگیر میگم چجوری میری سرکار پول نداری

خب اینو گفت بگو پس اینهمه ساعت میری سرکار چیکار که پول نداری بشین خونه بچتو نگه دار استراحتتو بکن

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

داداشت این وسط گناه داره ولی یبار فقط یبار بزارش خونه برا چند دقیقه یساعتی برو بیرون

ببین واکنش مامان بابات چیه

داداشت این وسط گناه داره ولی یبار فقط یبار بزارش خونه برا چند دقیقه یساعتی برو بیرونببین واکنش مامان ...

نه اصلا اینکار نمیکنم 

درست اونا اذیت میکنم ولی واسه داداشم جونمم میدم 

گفتم میگ من چال چوله های بابات پر میکنم

بگو منم جزء اون چاله چوله هام دیگه

منو از تو جوب آوردید؟ از شما پول نگیرم از کی بگیرم

بعدشم میدونی یه پرستار میاوردی داداشو نگه داره باید چقدر بهش میدادی حالا مگه من چقدر میخوام

عجب از صبح تا ۱۲ شب میرن سرکار .ندارن یه قرون به شما پول بدن.انسانها طمع داشته باشن همین میشه دیگه حداقل پول درمیاری یه مقدارشو خرج کن دیگه.خلا نبود پدر مادری رو که پر نمیکنید حداقل بچه هارو عقده ای بار نیارید

عجب از صبح تا ۱۲ شب میرن سرکار .ندارن یه قرون به شما پول بدن.انسانها طمع داشته باشن همین میشه دیگه ح ...

اون طوری نیستن ک بهن پول ندن ولی همش باید از بابام بگیرم مامانم ی قرون بهم نمیده