2777
2789

گوشم کر شده از بس گوش دادم صدا های یواشو‌نمیشنوم الان دو روزه دوباره معنادش شدم چکار کنم بتونم برای همیشه ترکش کنم🤕

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

این یه مشکل روانیه میدونستی؟منم قبلا درگیرش بودم هنوزم وقتایی ک به مشکل میخورم این کارو میکنم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

منم به هندزفری و هدفون معتادم😐😐😐😭اخرش کر میشم 

به جا هندزفری از هدفون استفاده کن لاو گوش رو تحریک نمیکنه اذیتم نمیشه

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

پسر من ۲۴ساعته تو گوششه فیلم با هدفون گوش میده و نگاه میکنه،،عوارض داره ؟

اره من گوشم کلا شنواییش کم شده

این یه مشکل روانیه میدونستی؟منم قبلا درگیرش بودم هنوزم وقتایی ک به مشکل میخورم این کارو میکنم

یعنی چی؟؟

هرچیزی یه حدی داره من یکساعت دوساعت گوش میدم تا دوهفته از اهنگ بدم میاد

نه من خیلی معتادشم 

انرژی مثبت میگیرم

چند ساعت اکه بزارن ۲۴ ساعتحتی بخاطرش همه کارای خونه عقب میمونن🤕

تو چه قدر منییییی

منم همینطور قشنگ از صبح تا خود شب فقط چون مجبورم بزنم تو شارژ ساعت های اضافه رو گوش نمیدم😐😐😄😂

هنوز گوشام سالمن 

میگم شاید هندزفریت بیکیفیته؟

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

یعنی چی؟؟

اهنگ گوش. دادن با صدای بلند و همون هندزفری و خیالبافی

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
تو چه قدر منیییییمنم همینطور قشنگ از صبح تا خود شب فقط چون مجبورم بزنم تو شارژ ساعت های اضافه رو گوش ...

اره ادم‌انرژی مثبت میگیره😂

نمیدونم ایرپاده 

مارکش ردمیه

ولی گوشام که کر شدن

2810