2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد رابطه با همسرم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 28 پست
نه اصلا جای نگرانی نیسخیالت راحت

عزیزم چون تاپیک‌خانوما رو درمورد بارداری بدون دخول دیدم ترسیدم خیلی از احتمالات، چند روزه یکم سینه م درد داره، توهماتمو تشدید کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش فکر نکن هیچی نیست خیالت راحت

عزیزم چون تاپیک‌خانوما رو درمورد بارداری بدون دخول دیدم ترسیدم خیلی از احتمالات، چند روزه یکم سینه م درد داره، توهماتمو تشدید کرده

من رابطه بدون دخول داشتم تو عقد همیشه ام نگران بودم ولی چیزی نشد

الانم  سه ساله عروسی کردم دو سال و خورده ای رابطه کامل با جلوگیری طبیعی داشتم بازم اتفاقی نیوفتاد

الان باردارم ماه اول اقدام باردار شدم خداروشکر

بدن هرکسی یه جوریه

رابطه هاتونو کنترل کنید استرسش واقعا ادمو دیوانه میکنه

عزیزم چون تاپیک‌خانوما رو درمورد بارداری بدون دخول دیدم ترسیدم خیلی از احتمالات، چند روزه یکم سینه م ...

درکت میکنم اما با این چیزایی ک تعریف کردی احتمالش زیرصفره

وقتی دستشون رو با آب شستن هیچ اسپرمی باقی نمونده ک بخواد وارد بدنت بشه...محض اطمینان از این به بعد از ک.ا.ن.د.و.م

استفاده کنید

🫀🖇

عزیزم این سایت پر از نوجوون هست و آقا

خواهشا این سوالات رو نپرسید از دکتر بپرسید یا صبر کنید موعدتون اگه رد شد بی بی چک بزنید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزیزم این سایت پر از نوجوون هست و آقاخواهشا این سوالات رو نپرسید از دکتر بپرسید یا صبر کنید موعدتون ...

عزیزو این سایت یکی از علت های بوجود اومدنش مشورت درمورد سوالات توی این زمینه هست، من توی قسمت عمومی هم نذاشتم و براش فیلتررمناسبشو گذاشتم ، آقایون و نوجون ها می تونن وارذ این قسمت نشن