khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1347 عنوان مسمویت بارداری 38 بازدید | 9 پست سلام مامانا من الان ۳۱ هفته ام بعد از دیروز یه چند باری سر دلم درد میگیرهیه چند دقیقه سفت میشه بازخوب میشه توبارداری قبلیم بچمو ازدست دادم الان خیلی استرس دارمبنظرتون عصر برم بیمارستانفشارم خوبه.ورمم ندارم خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭 1403/04/14 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردادی۸۷۹۶ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 409 اگه نگرانی برو خیالت راحت بشه وگرنه از استرس خوابت نمیبره اذیت میشی
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26678 اگه فشار نرماله و ورم ندارید استرس نگیرید . اونا علایم اصلی مسمومیت بارداریه . والبته با ازمایش خون معلوم میشه دفع پروتئینم دارید یا نه . اگه میتونید از مطب دکترتون مشورت بگیرید حتما . منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1347 اگه نگرانی برو خیالت راحت بشه وگرنه از استرس خوابت نمیبره اذیت میشی استرس ک هیچی نگواره عصر برم یه سر خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1347 اگه فشار نرماله و ورم ندارید استرس نگیرید . اونا علایم اصلی مسمومیت بارداریه . والبته با ازمایش خون ... دکترم تاشنبه نیست متاسفانه خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26678 دکترم تاشنبه نیست متاسفانه به بلوک زایمان بیمارستان هم زنگ بزنی شاید جوابتو بدن . یا نهایتش با یه دکتر دیگه مشورت کن . منم که شهر ه ی شهرم به عشق ورزیدن ...
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1347 به بلوک زایمان بیمارستان هم زنگ بزنی شاید جوابتو بدن . یا نهایتش با یه دکتر دیگه مشورت کن . اینجا تلفنی جواب نمیدنیکم هوا خنک تر بشه میرم همون بیمارستاناخه اب دور بچمم زیاد بودیه چک بشه خیالم راحت بشه خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 66721 عزیزم برو یه ان اس تی بده خیالت راحت بشه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
khanomazar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 1347 عزیزم برو یه ان اس تی بده خیالت راحت بشه ممنونم خانمم میرم عصر خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 66721 ممنونم خانمم میرم عصر خواهش میکنم انشاالله نی نی سر موقع سالم میاد بغلت زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜