2777
2789
واىمن این تاپیک رو تازه پیدا کردم.خیلى خوبه.فقط واقعا زیاده چه جورى بخونم.تو رو خدا خلاصه این مطالب رو اگر میشه واسم بگید خواهش مى کنم
آدم خوبی باش ولی! وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه های نازنین... من دوروزه با شما اشنا شدم.سی صفحه اولو خوندم تا در فرصتهای مناسب بقیشو بخونم و حسابی لذت بردم و خوشحالم از دیدنتون.... نمیدونم هنوز مامان پارسا هستن؟ زهره جون؟ عسل؟ یاالبته این دوستانو که نام بردم تو سی صفحه اول پررنگ بودنا.... اما من همه مشکلاتم تو اینهمه سال با شوهرم بوده و هست....کاش کمکم کنید...
صبر اوج احترام به حکمت خداوند است ......
اگر قراره تشکیل گروه تو وایبر بدید لطفا اعلام کنید تا من هم بیام....خیلی تنها و افسرده ام...دوازده سال زندگی در قایقی که فقط من پارو زدم...
مشکل من از روز همون اول شوهرم بوده و هست.همون اول متوجه شدم که مناسب هم نیستیم اما ١2سال پیش جدایی انقدر راحت نبود و چون خودمون میخواستیم من تحمل کردم.شوهرم اهل قهر بود و دوماه دوماه منو پسرمو رها میکرد.رفیق باز .مشروب خور.اهل حاشا و خیانت...اما هرگز مدرکی نداشتم مبنی بر خیانتش.تحمل کردم چون گفتم درست میشه.نباید کم بیارم بخاطر پسرم.تا به مشکل مالی میخورد میچسبید به ما و مهربون میشد و تا دستش به جیبش میرسید.... خستتون نکنم!اما به امید روز سپید صبوری کردم.قهر نکردم!خیانت نکردم!ابروشو نبردم!خیلی بی ابرازه.هروقت بخواد میخنده هر وقت نه... که نه مغروره.شاسد مسخره ام کنید اما متاسفانه قلبا دوستش دارم.خصوصیات خوب هم داره اما کمممممم ... انقدر کم که نمیتونم وقتی داره جلوی من به زنها نگاه میکنه خوبیهاش یادم بیاد...چند سال پیش یکسال رفت شهرستان برای کار... و مخصوصا بین ما شکراب شد.من هم کم اوردم و خسته از قهرهاش.ولش کردم و خودمو سپردم بخدا.بعد ده ماه یه خانومی اومد گفت با من فلان شهرستان رفیقیم و.... البته دورادور شنیده بودم که کلا اهل نامردیه.اما ثابت نشده بود.تا اینکه از همه چی بریدم و شوهرم وقتی فهمید که فهمیدم التماس که حاشا کنه.اما من مصمم واسه طلاق.بعد چند ماه تلاش بخاطر پسرم کوتاه اومدم.الته شوهرم بکل همه چی رو حاشا کرد.اما من مطمئنم که بوده...میشناسمش!!سه سال گذشته ازون ماجرا اوایل خوب بود اما هنوز همون ادم سرد و کله شق و مغروره.بمیرم...باشم...غمگین باشم نمیگه تو چته!اما در عوض حتی دوستان و اشنایان خودش به غیر خانواده درجه یکش!!همه میگن قدر خانومتو بدون!!! همه حوره پاش بودمو علی رغم خستگیها و عصبانیت هام بهش سرویس دادم.... چیکار کنم ...بخدا اگه ناراحتیمو ببینه نمیگه چه مرگته!میره و یه زنگ هم نمیزنه!! ازین بیتوجهی ها و سردیها خستم.شنا میرم.اما حالم خوب نمیشه.نمیذاره برم سرکار.با دوستانم برم بیرون یه رفتارتلخی میکنه تا چندروز که ترجیح میدم نرم.حرف ارومو به دعوا میکشونه که خفه شم.این تاکتیکشه..
تو رو خدا به منم کمک کنید اولین باره دارم با کسی درددل میکنم.نه خواهر دارم نه روم میشه به دوستم دردمو بگم....هرکی مشکلات خودشو داره...
خواهش میکنم منم اد کنید خیلی نیاز دارم به نت هم دسترسی نارم که بتونم تاپیکو بخونم و استفاده کنم د رحقم خیلی ثواب می کنید 09337547224
پسرکم نازم دوزم دوزلوقم 21 فروردین اومد تو بغلم از خدا میخوام همه ی نینیا همانطوری که پاک افریده شدند پاک باقی بمونند و پاک و با ایمان برن به جای که اومدند