2777
2789
اینکه میگن برای مردا همه ی دستاتو عسل کنی بازم زهر داره برای خیلیاشون مصداق داره

مثلا داماد خانواده ما :
با اینکه خانوادش تو بدترین شرایط اصلا پیشش نبودن و بدتر از اون اصلا کمکش نکردن ( و خانواده ما بودن که از جونشونم مایه گذاشتن ) ، بازم میگه خانواده یه چیز دیگه است.

باور کنید بعضی اوقات این مثال قدیمی رو خیلی برای خودم میزنم که اگه ظالم باشی سالمتری ولی چه کنم هزار بارم تجربه کردما ولی بخرجم نرفته که نرفته.

خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
مگه شوهر من نیست تا حالا سوار هواپیما نشده بود مامانم بردش 1 هفته دبی به خدا از گلوی خودش میزد تا به ما خوش بگذره ولی اگه بدونی چه جوری جواب محبتاشو داد!!!1بار رفتم مشاور گفت اینا آدمای درستی نیستن طلاق بگیر تا یه بچه نیومده بینتون منم رفتم اقدام کردم شوهرم اومد آشتی کرد خداییش تا 2ماه اول خیلی خوب شد ولی الان بدتر از قبل شده حالا فردا دوباره میخوایم بریم پیش مشاور اینبار چون خواهر جونش معرفی کرده خودشم راضیه که بیاد خدا کنه نتیجه داشته باشه
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه شوهر من نیست تا حالا سوار هواپیما نشده بود مامانم بردش 1 هفته دبی به خدا از گلوی خودش میزد تا به ما خوش بگذره ولی اگه بدونی چه جوری جواب محبتاشو داد!!!1بار رفتم مشاور گفت اینا آدمای درستی نیستن طلاق بگیر تا یه بچه نیومده بینتون منم رفتم اقدام کردم شوهرم اومد آشتی کرد خداییش تا 2ماه اول خیلی خوب شد ولی الان بدتر از قبل شده حالا فردا دوباره میخوایم بریم پیش مشاور اینبار چون خواهر جونش معرفی کرده خودشم راضیه که بیاد خدا کنه نتیجه داشته باشه
بهم گفت فردا بریم دادگاه واسه طلاق توافقی نمیدونم به خانوادم چی بگم مجبورم یه مدت ظاهر سازی کنم خیلی دلم گرفته اگه هزارتا سیاستم یاد بگیرم تا زمانی که کارای خانواده اینو ندید نگیرم میشم بی سیاست ترین بدترین و نفهم ترین زن دنیا
بهم گفت فردا بریم دادگاه واسه طلاق توافقی نمیدونم به خانوادم چی بگم مجبورم یه مدت ظاهر سازی کنم خیلی دلم گرفته اگه هزارتا سیاستم یاد بگیرم تا زمانی که کارای خانواده اینو ندید نگیرم میشم بی سیاست ترین بدترین و نفهم ترین زن دنیا
khanoomayi ke ba HANDSFREE moshkel daran
man nagoftam kasayi ke 30 saleshone bache daran miran khoneye khanevadeye shohar 2saat mehmoni hands free bezaran
in nahayate adame bishoore
man khodam 27 salame va bache ham nadaram va kochiktarin ozve khanevadeye shoharam hastam hata az navehashoon ham 3sal kochiktaram , va iran zendegi nemikonam ,,,, vaghti miram khoneye madar shoharam 1saat mehmoon nistam hafteha chamedoonam onjas ,, va vaghti yeki dare televizion negah mikone yeki dare ba mobil harf mizane yeki paye laptop dare karasho mikone ,, 2ta too ashpaz khone daran ghazayi chizi dorost mikonan , yeki dige dare varzesh mikone,,,,, mannam nemiparam vasate kare harkasi shorooo konam be tarifo harf zadan ta ham amare hame chiye khodamo bedam ham oona azam hame chi beporsan,,,, tarjih midam beshinam kenare shoharam ya ye jayi hamoon doro atraf handsfree goosh konam , ta inke shoroo be harf zadan konamo hame chioooooooo tahvile baghiye bedam

motevajeh shodid dostan shomayi ke mirid mehmoni khoneye famile shohar yadam nemiad hamchin pishnahadi be shoma dade bahsam ke too 2saat handsfree goosh konid :)
منم این ماه مامان میشم چرا که نه ؟!!!!!!!!
دیدی گفتم این ماه مامانم....((((خدایا هزاران بار شکر))))
بچه ها ما هیجکدوممون مشاور یا استاد روانشناسی نیستیم . بله ما زنانی هستیم که در مورد مهمترین مشکلات زندگیمون کسی نیس یا رومون نمیشه به کسی بگیم کمک میخوایم
ما اینچا جمع شدیم که فقط از تجربیات خودمون و اطرافیانمون بگیم
حالا.........................
من به شخصه واقعا برام راهگشا بود......
خداروشکر ..... که با شما آشنا شدم چون ادامه زندگی در این روزگار پر از فسادو نامردی و حق کشی و بی پولی و .....واقعا بدون سیاست امکان پذیر نیس
چشمای ما تازه داره باز میشه ...................
توی کدومجمع خانوادگی یا دوستانه این همه تجربه یاد میگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه حرف کسی یه جورایی به مذاقتون خوش نیومد اینفد نسخه تند نپیچید لطفا....................
شما توی شرایط اونطرف که نیستید .....................
من این تایپیک وزدم و اجازه همنمیدم کسی مسخره کنه (خانم شکار)
با اجازه بقیه نوشته های توهین آمیزو پاک میکنم....
خیلی دوستون دارم چون حالمو خوب کردین حال شوشو و پسرم هم خوب کردین
سعی میکنم یه جدول از پیشنهاداتتون تهیه کنم
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
سلام دوستان

ایکاش همه مون فارسی تایپ کنیم چون خوندن لاتین زمان بره و منی که تو محیط کار هستم خیلی سخته که بشینم و بخونم
ضمن اینکه چشمامم اذیت میشه
خواهش میکنم هانی جان ناراحت نشو
میدونم خیلی راهنماییات قشنگه ولی اگه محبت کنی فارسی بنویسی خیلی بهتره

دوستان با نظر من موافقید که همه فارسی بنویسن؟
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
الهی نازان جووونم

واقعا ناراحت شدم پستت رو خوندم میدونم چقدر افسرده شدی ؛ پیش مشاور حتما برو اون خیلی قشنگ راه هایی رو میگه که اصلا ما بفکرمونم نمیرسه

نظر من اینه :
دوست گلم به این فکر کن اگه میتونی 100 درصد با مشکلاتی که داری (البته ناراحت نشو منظورم دخالت هایی که تو زندگیت داری ) کنار بیای پس با شوهرت کنار بیا
ولی اگه نمیتونی زیر بار حرف زور بری ، هر جور که صلاحه همون کار رو انجام بده

ضمن اینکه حتما با مامانت در میون بذار اینو حتما حتما حتما انجام بده
اونا بزرگترن و تجاربشون بیشتره ، مطمئنا بیشتر میتونن کمک کنن
این مورد که میخوای پنهان کاری بکنی خیلی اشتباهه عزیزم مگه کار خطایی میخوای انجام بدی که اینقدر میترسی ؟؟؟؟ بعدشم فکر کن چقدر بعدش از دستت دلخور میشن
مطمئن باش خانوادت خیلی بهت کمک میکنن

بعدش خودتم ناراحت نکن دوست گلم
خودتُ بسپر بخدا خودش مطمئن باش کمکت میکنه.
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
مامان پارسا جونم 100 درصد با نظرت موافقم که حتما تو شرایط حاد باید بریم پیش مشاور

دوست خوبم یه سئوال :
مبادا من توی نوشته هام باعث شدم که خدای نکرده دل کسی از من رنجیده بشه؟؟؟
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
رفع ترس و اضطراب خوندن

بسم الله الر حمن الر حیم
لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

و ایه الکرسی خیلی تاثیر داره

همه با هم بیاید برای رفع ترس مردم زلزله زده ی آذربایجان شرقی و هموطنانمون این ختم رو انجام بدیم.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=30789&PageNumber=1603
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
سلام ویژه به مامان پارسای عزیز
و منمنون از اینکه این تاپیک خیلی خوب داره پیش میره و نکته های خیلی خیلی مفیدی رو یادآوری می کنین

سلام به همهء خانومای با سیاست و البته خانومای تازه کار در سیاست ـ همگی با کمک هم موفق می شیم

نکته ها خوب بودن ـ بعضی هاشون عالی

اوایل ازدواج خیلی ساده بودم و هر سوالی مادرشوشو ( خیلی زرنگه ـ خرم می کرد) ازم می پرسید جواب میدادم ـ حتی گاهی شوهرم بهم اعتراض میکرد می گفت مامانم اصلا نباید به این کارا کاری داشته باشه ، من و مامانم رابطهء به این نزدیکی نداشتیم و نداریم ـ چند وقت که گذشت آروم آروم درست شدم ـ برام خیلی سخت بود ولی با تمرین و سعی زیاد و کار کردن روی شخصیت ام ( مشاوره ـ جلسات جمعی مشاوران و کتابهای روانشناسی و .... جایزه برای موفقیت هام ) خیلی خوب شدم ؛ الان هم خیلی خوبم وقتی می آم و از نکته هاتون استفاده میکنم

مرسی از همه
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
سلام دوستان
تازه با این تاپیک آشنا شدم...خیلی فکر خوبیه که اینجا همه به هم کمک کنیم تا زندگی آرامتر و زیباتری داشته باشیم

من هم یک بی سیاست هستم البته خداروشکر مشکلی خاصی با خانواده شوشو و خودش ندارم فقط اینکه گاهی احساس میکنم زیادی دارم سواری میدم....

الان باید برم ...حالا بعدا میام و مفصی تعریف میکنم براتون
دوستتون دارم
2810