2777
2789
به نظر من بهترین سیاست رفتاری با خانواده شوهر اینه که به هیج وجه باهاشون خودمونی نشید و همیشه کنار همسرتون بشینید و واسشون یه کلاس رفتاری بذارید
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت
مامان ایلیا::

من ذهنم بیشتر درگیر بچه ات شد تا ماجرای کم محلی به خاله و....راهکارهای .... شاید بیش فعالی داره ب علائمی که می گی ؟ صرفا پیش مشاور رفتن راهکار نهائی نیست گلم .احتمال داره روانپزشک تشخیص بده که نیاز به درمان نورو فیدبک داره بچه .بچه هائی که این درمان رو می گیرن (اگه تمام جلسات رو برن) تا 80 درصد اوکی می شن و مهار می شن . مثل باقی افراد
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ایلیا جون درسته که میگن خلایق هرچه لایق... بعد از اینکه راه حلی جواب نمیده باید دوری رو برگزید.درضمن سعی کن اگه میتونی ایلیا جون رو در زمان رفتن به مهمانی ها چند ساعتی به خانواده خودت بسپاری.
سلام به دوستای گلم . ممنون بابت نظراتتون و اینکه نگران پسرم هستید . به ایلیا میگم چه خاله های دلسوزی داره
برنز جونم ایلیا الان تحت نظر روانشناسه و خوشبختانه تشخیص بیش فعالی براش ندادن . خودمم با توجه به تحقیقاتی که کردم بیش فعال نیست . الته برای اطمینان پیش 3 تا مشاور بردمش که همه پیش فعالی رو رد کردن . الانم هر هفته می ره پیش اقای دکتری که تو استان ما خیلی معروفه . متاسفانه ایلیا مشکل رفتاری داره و اصلا اجتماعی نیست و اجازه نمی ده کسی بوسش کنه و اجازه نمی ده کسی بهش نزدیک بشه . شرح حالش رو کامل تو تایپک بچه های بیش فعا گذاشتم و خارج از حوصله این تایپک هست .
مامان دو گل جون من تهران نیستم و از خانواده خودمم دورم . تو شهر شوشو که یه استان جنوب کشور هست زندگی می کنم .
هر هفته بین 50000 -60000 تومان خرج روانشناسشه با کمال میل می دم فقط کاشکی اثر کنه . البته الان خیلی بهتر شده چون دارم مهد کودک هم می فرستمش ولی متاسفانه انسان های حقیری که دارن تو اتمسفری که من هستم نفس می کشن نمی تونن متوجه بشن که ا ین بچه مشکل رفتاری داره وبی ادب یا روان پریش نیست و تحت درمانه . همونطور که گفتم انرژی دیگران به شدت سمت من جذب میشه .متاسفانه از جمعه تا چند روزه دیگه تحت تاثیر انرژی منفی این انسانهای خوار به شدت حالم بده . برام دعا کنید .
مامان ایلیا

متوجه ام که هزینه هفته گی درمان چقدره . دقیقا همین اندازه ست . به همین دلیل بود که به نوروفیدبک اشاره کردم .تا جائی که می دونم تهران /مشهد/ساری/شیراز/تبریز این تجهیزات رو توی مراکز خیلی معدودی دارن .امیدوارم مشکل حل بشه عزیزم.بوس
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
مامان ایلیای عزیزم
پسرم من متولد سال 84 و یه دوستی تو مهدکودک داشت که من و مادرش هم باهم دوست شده بودیم و چون همسایه هم بودیم این دوستی عمیقتر شد من بچه ای به شیطوونی این گل پسر ندیدم البته فوق العاده هم باهوش بود و حتما باید دارو مصرف میکرد ولی مادرش به شدت مخالف بود گذشت ومن مهد بچه امو عوض کردم تا هفته گذشته این مادر و پسر را گذری دیدم آقایی شده بود برای خودش اصلا باورم نمیشد نگران نباش این بچه های شیطوون خیلی زود عاقل و آروم میشن
من تو مهد و مدرسه پسرم این موردها رو زیاد دیدم حتی جلسه قبل تو مدرسه اشون معلم تاکید کرد از 16 نفر حداقل 8 نفر باید دارو مصرف کنن بماندکه 3 تا مادر اذعان داشتن که بچه اشون دارو مصرف میکنه نمیدوونم بحث محیطیه چیه که این موضوع الان خیلی شایع است اصلا نگران نباش از هوش بالای این بچه هاست که شیطنتشون زیاده البته پسرمنم کم شیطون نیست ولی الان کمی بهتر شده
ببخشید میدونم جاش تو این تاپیک نبود فقط خواستم تجربه امو بگم
من دقیقا منظورم همون حرفی بود که پردیس جون نوشت
ازهمه دوست جونا هم به خاطر نظر لطفشون ممنونم
من خودم معتقدم روایتهایی که از پیامبر باشه و واقعا به ایشون برسه (صحیح باشه) برای همه کاربرد داره من خودم انجام دادم و ضرر که نکردم خیلی هم مفید بوده
البته من خیلی شیطنت میکنم اول عرضه میکنم و تحریک میکنم بعدش فرار و...
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
برنز جان خوشحالم که یه هعمشهری پیدا کردم
منم مشهدیم
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
دوستان یه راهکار به من بدین
من و خواهر شوهرم با هم باردار شدیم اما نی نی من در هفته 11 سقط شد الان اونو میبینم واقعا یاد غم و غصه هام میافتم (البته من خودم با این مساله کنار اومدم ) اما اون همیشه منو که میبینه همش از بچه اش حرف میزنه و از سیسمونی یا دقیقا وقتی من میرم خونه مامان شوشو میره بازار خرید سیسمونی و خلاصه گاهی احساس میکنم قصدش آزار منه
حتی یه بار همسرم بهش گفته که تو باید رعایت کنی که محدثه با تو باردار بوده اینکارات اونو ناراحت نکنه اونم گفته حواسم هست و از اون به بعد این مدل کاراش بیشتر شده
منم وقتی از این حرفا میزنه توجه نمیکنم و حواسمو یه جای دیگه پرت میکنم
اما خودم باز یاد نی نی میافتم
راهکار بدین که حد اقل خودم اذیت نشم
اول سعی کن وقتی اون اونجاست زیاد نرو هر وقت هم حرف میزنه تو هم باهاش همراهی کن طوری که اون فکر کنه خیلی مشتاقی تازه بهش پیشنهاد بده در مورد سیسمونی حتی اگه میشه باهاش برو خرید.من فکر میکنم اون فهمیده تو حساس شدی داره دست میزاره رو ی نقطه ضعفت.ضعف نشون نده.سعی کن تو خلوت خودت دعا کنی و توکل ن به خدا .مطمئن باش حکمتی بوده که بچه ات نمونده.
مامان محدثه جون ...اول با خودت کنار بیا .با این تفکر که فرصت هست و شاید لطف خدا شامل حالت شده چون امکان دنیا اومدن کودک معلول با مشکل کروموزومی زیاده.بعد در ان دنیا فرزندی زیبا خواهی داشت...اما دیدت رو گرچه سخته تغییر بده.و حتی فرصتی برای بالا بردن تجربیاتت ایجاد کن.و با دید منفی به کارا و حرفاش نگاه نکن اینجوری خودت راحت تری