2777
2789
عنوان

کیا از بچگی بدونه پدر بزرگ شدن یا کسایی که بدونه پدر بچه بزرگ میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
خیلی سخته خدا رحمتشون کنهمنم وقتی عموهام جلوی من دختراشونو بغل میکنن بغضم میگیره

متشکرم خدا اموات شما هم بیامرزه 🙏

من متأسفانه عمو هم نداشتم پدرم تک فرزند بودند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

وقتی یه مادر میمیره کل زندگی داغون میشه فوقش مرده میره یه زن دیگه میگیره که هیچوقت جای مادر آدم رو نمیگیره هر چقدر هم خوب باشه ولی اگه مرد میمیره زن باهر مشقتی بچه هاش رو بزرگ میکنه حداقل نمیزاره کمبود حس کنن من به این نتیجه رسیدم مادر هیچ وقت نمیزاره بچه هاش از هم دور بشن یا سختی بیشتری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بهتر اینا فقط عذابن

نه شاید از دید من اینطور نیست چون خیلی دوست داشتم 

عمو و عمه داشته باشم 

اما باز  خداروشکر دایی و خاله هام از محبت برام کم نذاشتند

من بی نهایت به پدرم وابسته بودم به همین خاطر خیلی اذیت شدم و همیشه حسرت نبودش آزارم میده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه شاید از دید من اینطور نیست چون خیلی دوست داشتم عمو و عمه داشته باشم اما باز خداروشکر دایی و خاله ...

خدارو شکر من ۸ ساله بودم مادرم رو از دست دادیم ونه تنها ازفامیل پدری شانس نیاوردیم از فامیل مادری هم بی نصیب بودیم چون خواهرشون وجود نداشت که بیان از پدر هم شانس نیاوردیم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خدارو شکر من ۸ ساله بودم مادرم رو از دست دادیم ونه تنها ازفامیل پدری شانس نیاوردیم از فامیل مادری هم ...

روح مادر بزرگوارتون‌ در آرامش باشه عزیزم 

درک میکنم چون من خودم مادرم هم از دست دادم 

🖤😔

روح مادر بزرگوارتون‌ در آرامش باشه عزیزم درک میکنم چون من خودم مادرم هم از دست دادم 🖤😔

ممنون گلم امیدوارم جای مامانت تو بهشت باشه واقعا انسان بدون مادر انگار چیزی نداره

ممنون گلم امیدوارم جای مامانت تو بهشت باشه واقعا انسان بدون مادر انگار چیزی نداره

متشکرم عزیزم سالم و سربلند باشید 

جایگاه همه اموات ما در بهشت باشه 

کاملا درسته و یک حسرت بزرگ ابدی روی قلب ما بازماندگان