2777
2789
عنوان

به نظرتون این بافتو برای روز زایمانم بزنم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 53 پست
شاید یکی از خانمهای فامیل بلد باشه مثلا یا دوستت من خودم دوستم بلده برام چندبار زده برو بگو بزنن امت ...

نه کسی نیست بلد باشه 

مهم نیست بیخیالش میشم ولی یه براشینگ میکنم که حداقل مرتب باشه موهام

کاش داشتی بزام میفرستادی

ارع 🥲میخوای صبر کن من بگردم هروقت پیدا کردم میفرستم فوقش 

میخوای درخواست بده هروقت پیدا شد حالا چه نیم ساعت چه یکساعت دیگه برات آیدی میفرستم تو روبیکا برات بفرستم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کسی نیست بلد باشه مهم نیست بیخیالش میشم ولی یه براشینگ میکنم که حداقل مرتب باشه موهام

هه چه بد،🥲اره 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
2805

اون موقع انقد حالت بده که حوصله این مدل بافتو نداری میگی یکی بیاد بازش کنه😅

بافت معمولی کن بعدشم تو بیمارستان کلاه سرته میتونی کلا باز بزاری

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
بافتش ریزه؟؟من بافت ریز دوست ندارم

ن درشته نگاه همین بافت سه تایی و ساده هست ولی شل تر بسته که طرف سرشو می‌زاره رو بالشت حتی شبم اگر اون بافتو داره سرش درد میگیره موهاشو فشار میاد که آسیب ببینه حالا گمونم تو دستای ذخیره اینستامه ولی چون شلوغه باید بگردم شاید طول بکشه وگرنه من مشکلی ندارم دوست دارم کمکت کنم🥰

2810