2777
2789

اوایل ازدواج دعوامون زیاد بود و بیشتر من پیشقدم میشدم بعد رفته رفته کم شد دعوامون و یاد گرفتم من نرم سمتش بد عادت شده بود، اون میاد معذرت خواهی من نمیرم،بعضی وقتا دقیقه بعضی وقتا ساعت بعضی وقتا روز قهر بعد دعوا رو میگم‌

اول من میرم ضربه ی اول رو میزنم بعد همسرم ضربه ی نهایی رو میزنه و من پخش زمین میشم

😅😅

بعد چی میشه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کی مقصر باشه بستگی به بحث داره که چقد زمان ببره قهرمون اوایل ازدواج فقط من میرفتم پیش قدم میشدم ا ...

منم اینجور لودم. ولی الان تصمیم‌گرفتم که دیگ‌نباشم... الان دو‌روزه قهریم. در حد روزمره‌و‌اینا حرف میزنیما.‌کثلا ی یچزی سقارش داده بود رسید اومد گف بهم ولی من سرد جواب دادم‌و‌خیلی حرف های دیگ. مثلا میخاد پیش قدم‌بشه ها  ولی غرورش نمیزاره من از این بدم‌میاد.‌جای اینکه بیاد بغلم کنه حرف بزهه‌معذرت بخاد اصلا نمیاد.... ابناش اذیتم میکنه اک یک‌ماهم قهر بودم ولی نمیرم‌پیش قدم ایندفه

چون ی کاری کرد ک نبایددددد

بعدش میاد بلندم میکنه همدیگرو بوس میکنیم و تموم میشه

واقعا؟؟😅😅😍😍😍😍😍

پس دعواهاتون خیلی جدی نیست خداروشکر 

تصورتون میکنم خیلی میخندم 

ان شاالله همیشه خوش باشید

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

هر ساعتی دعوا کنیم تا لحظه غذا خوردن ادامه داره ،بعدش من غذا رو برا شوهرم میارم ولی  نمیخورم و میرم تو اتاق خواب، اونم نمیخوره میاد پیشم یکم باهام حرف میزنه ،و تا من نخورم اونم پیشم میخوابه، دیگه آشتی میشیم میریم غذا میخوریم😁

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
هر ساعتی دعوا کنیم تا لحظه غذا خوردن ادامه داره ،بعدش من غذا رو برا شوهرم میارم ولی نمیخورم و میرم ...

مثل ما منم غذایی که شوهرم دوست داره درست میکنم سفره میندازم براش خودم میرم تو اتاق اونم میاد کشان کشان منو ویبره باید باهم غذا بخوریم نخوری منم نمی‌خورم   خوشبخت باشین عزیزم

مثل ما منم غذایی که شوهرم دوست داره درست میکنم سفره میندازم براش خودم میرم تو اتاق اونم میاد کشان کش ...

خیلی خصلت خوبیه شوهرامون دارن😁 قربون شوهرای فهمیده مون بریم😂 ممنونم عزیرم شما هم خوشبخترین باشید 😘

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک