2777
2789
عنوان

بیایین بگین کارم درسته یا نه

37 بازدید | 4 پست

من نزدیک چهار ساله ازدواج کردم هفت هشت ماهه مادر شوهرم چپ و راست میره میگه بچه بیارین حالا ما کلی قسط و اینا داریم میتونیم از پس بچه بربیاییم از لحاظ مالی اما به سختی....

سر مراسم عروسی ما مادرشوهر و پدرشوهرم به عنوان بهانه ها هیییییییییچییییی به ما کمک نکردن یعتی واقعا هیچی . خودمو شوهرمم و مقداری هم پدرم که خیلی شرمنده ام 

حتی طلا هم ندادن و نا با وام و اینا گرفتیم چون جلوی خانواده خودم خیلی خجالت میکشیدم بگم فقط یه زنجیر بدون پلاک دادن😪🫥اما من شوهرمو واقعا دوست دارم و اونم واقعا عاشقمه و روزی ۱۶ ساعت کار میکنه...‌اینا تو این چند ساله هی گفتن جبران میکنیم و وعده و وعیدهای الکی که من میدونستم اما شوهرم هی امید داشت بابام حقمو زایل نمیکنه و.... تا بالاخره داره به این نتیجه میرسه که اتفاقا خوبم میکنه همه نوع خرج و بریز و بپاش واسه خودشون دارن ها به آیت شوهر ساده من میرسن میگن رومون سیاهه یه عروسی خوب واست نگرفتم پسرم ،اینم بدبخت ساده میوفته به دست و پای مادرش که اینو نگو و....من از اون مراسمم هیچیش راضی نبودم حتی از عکسا و فیلمامم خوشم نمیاد نگاه کنم...

الان میخوام بگم بهش ما رسم داریم سیسمونی و مهمونی بعد تولد بچه با خانواده پسره و به شوهرم واسه بار آخر نشون بدم که دیگه اینا بفهمن باید خرج کنن اسمی از بچه نمیارن و کلا میگن زوده و بچه باعث بدبختیه وووو😁😁😁😁خلاصه بامبول به زبون عامیانه

البته که بچه‌دار بشم منتظر کسی واسه وسایل بچه‌ام نمیمونم تهیه کنه قطعا قصدم فقط نشون دادن واقعیته و اینکه هی نگه پیر شدین بچه ندارین...

به نظرتون درسته؟

ب نظرم اینکارو بکنی فقط حرف درمیارن پشتت و ورق به نفع اونا برمیگرده 

چون همچین رسمی کلا هیچ جا نیست تا اونجایی ک میدونم 

ولکن اهمیت نده اینکه کی بچه بیارید به خودتون دوتا بستگی داره 

ب نظرم اینکارو بکنی فقط حرف درمیارن پشتت و ورق به نفع اونا برمیگرده چون همچین رسمی کلا هیچ جا نیست ت ...

چه حرفی در میارن؟؟؟ اصولا چند تا تیکه جهیزیه با مرده که اونا نالیدن و شوهر من دلش سوخت و خودمون خریدیم... اخه خیلی حرصی ام ازشون به خدا . میخوام یه کاری کنم حرف پول خرج کردن رو بشنون ساکت شن😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه حرفی در میارن؟؟؟ اصولا چند تا تیکه جهیزیه با مرده که اونا نالیدن و شوهر من دلش سوخت و خودمون خرید ...

من باشم اینکارو نمیکنم 

دردسر درست نکن برا خودت 

سیسمونیو نگو 

خواستی بگیم بگو مثلا یه هدیه گرون میدن به عروس ..

یا مثلا فلان دوستم مادر شوعرش سر تولد بچش طلا داد 

باید سرویس میخرید زشت شد مثلا فقط یه النگو داد 

چون هدیه رایجه جایه حرفم باقی نمیمونه 

هرچند من باشم کلا هیچکاری نمیکنم😂اصلا حوصله درگیری ندارم

من باشم اینکارو نمیکنم دردسر درست نکن برا خودت سیسمونیو نگو خواستی بگیم بگو مثلا یه هدیه گرون میدن ب ...

ای خواهر قشنگمممممم ماشالا یه گوششون در اون یکی دروازه...سیب زمینی پخته...

دیگه گذشته به هر حال اون زمان خود شخص شوهرم واسم مهم بود و که تا حد زیادی اشتباه بود پنجاه‌ درصودم اهمیته خانواده‌اس. دروغ چرا مراسمای خوب یا مزون لباس عروس شیک میبینم رومو میکنم اونور که نبینم و انرژی منفی تو زندگی کسی نفرستم...

دلم واسه سختیای خودم میسوزه و همزمان واسه اونم میسوزم که فکر میکنه اونا حرفاشون راست و حقیقته... ناامیدی بعد از امید دادن خیلی سخته الان دو ساله دارن اینو هی قول میدن فلان جا رو گذاشتیم واسه فروش مبلغش واسه تو ‌... همينجور الکی ها که بگن اره ما به فکریم ولی مشتری میاد رد میکنن میگم اوکی همینو بزنین به ناممون میگن چ فرقی داره به نام کی باشه تو بنگاه ما که سپردیم واسه فروش اینقدر ساده و هالو گیر آورده 😑 به شوهرمم میگم خب بالاخره پیریه اومدی و اتفاقی افتاد میگه نه داداشا و خواهرای من محاله وقتی بابام گفته فلان‌جا واسه منه اسمشو بیارن😤🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ همینقدرررر زودباور. 

اینقدر بحث کردم سر این مساله بعضی وقتا واقعا زده میشم از زندگی حتی.دلم میخواد یه کاری کنم هر چی فقط یه کم قلبم خنک شه