من نزدیک چهار ساله ازدواج کردم هفت هشت ماهه مادر شوهرم چپ و راست میره میگه بچه بیارین حالا ما کلی قسط و اینا داریم میتونیم از پس بچه بربیاییم از لحاظ مالی اما به سختی....
سر مراسم عروسی ما مادرشوهر و پدرشوهرم به عنوان بهانه ها هیییییییییچییییی به ما کمک نکردن یعتی واقعا هیچی . خودمو شوهرمم و مقداری هم پدرم که خیلی شرمنده ام
حتی طلا هم ندادن و نا با وام و اینا گرفتیم چون جلوی خانواده خودم خیلی خجالت میکشیدم بگم فقط یه زنجیر بدون پلاک دادن😪🫥اما من شوهرمو واقعا دوست دارم و اونم واقعا عاشقمه و روزی ۱۶ ساعت کار میکنه...اینا تو این چند ساله هی گفتن جبران میکنیم و وعده و وعیدهای الکی که من میدونستم اما شوهرم هی امید داشت بابام حقمو زایل نمیکنه و.... تا بالاخره داره به این نتیجه میرسه که اتفاقا خوبم میکنه همه نوع خرج و بریز و بپاش واسه خودشون دارن ها به آیت شوهر ساده من میرسن میگن رومون سیاهه یه عروسی خوب واست نگرفتم پسرم ،اینم بدبخت ساده میوفته به دست و پای مادرش که اینو نگو و....من از اون مراسمم هیچیش راضی نبودم حتی از عکسا و فیلمامم خوشم نمیاد نگاه کنم...
الان میخوام بگم بهش ما رسم داریم سیسمونی و مهمونی بعد تولد بچه با خانواده پسره و به شوهرم واسه بار آخر نشون بدم که دیگه اینا بفهمن باید خرج کنن اسمی از بچه نمیارن و کلا میگن زوده و بچه باعث بدبختیه وووو😁😁😁😁خلاصه بامبول به زبون عامیانه
البته که بچهدار بشم منتظر کسی واسه وسایل بچهام نمیمونم تهیه کنه قطعا قصدم فقط نشون دادن واقعیته و اینکه هی نگه پیر شدین بچه ندارین...
به نظرتون درسته؟