2777
2789
عنوان

مربی خصوصی برای گواهینامه

272 بازدید | 12 پست

سلام وقت همگی بخیر من تا حالا پشت فرمون نشته بودم  وهیچی بلد نبودم و همیشه استرس داشتم برای گرفتن گواهینامه 

من دوره خصوصی گواهینامه با اقای منوچهر حصاری مربی راهنمایی رانندگی نیکو  ورداشتم ایشون اینقدربا ارامش و با حوصله تک به تک  به تمام سوالا  گوش دادن و توضیحات لازم به من گفتنو من به شخصه تمام استرسم تموم شد و با حال خوب عالی شروع کردم دوره گواهینامه در جلسه اول به نظرم برای گرفتن گواهینامه حتما به ایشون مراجعه کنین 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم یه سوال 

اموزشگاه به من گفت برو پلیس +۱۰ احراز هویت کن و برگشو بگیر و اینا 

شما هم انجام دادید ؟ و اینکه نمیشه انلاین انجامش داد ؟ من واقعا از این جور کارا متنفرم 

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

باشه آقای حصاری😅😅

13ساله ماشین میرونم ولی احساس میکنم یه بار دیگه باید بیام پیش شما دوره ببینم😅

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

آموزشگاه رانندگی پارس می تونید شهریه رو اقساطی بدید و   آموزش رانندگی خصوصی ببینید 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام 

سلام دوستان منم با اقای کربلایی رفتم اموزش رانندگی خیلی خوب یاد میدن یکی از همسایه های ما توراهنمایی ورانندگی اقای کربلایی رو معرفی کردن واقعا عالی وبا ارامش اموزش میدن  تمام موارد رانندگی رو کلی یاد میدن  وبه دوستان دیگر هم معرفی میکنم 09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان منم با اقای کربلایی رفتم اموزش رانندگی خیلی خوب یاد میدن یکی از همسایه های ما توراهنمایی ...

سلام من نظر شمارو خوندم بااقای کربلایی رفتم کارشون حرف نداشت ممنون ازشما که راهنمایی کردین با نظرتون فکر نمیکردم به راحتی یاد بگیرم خیلی راحت وبدون استرس اموزش میدن منم شمارشونو میزارم تا دیگر دوستان هم بامربی خوبیاموزش برن09108606882 اقای کربلایی

سلام دوستان من اقای کربلایی رو به شما معرفی میکنم چون من وچند نفر از دوستام با ایشون رفتیم کارشونو دیدیم خیلی خوب ودلسوزانه اموزش میدن واقعا من مربی دلسوز ندیدم کار اقای کربلایی عالیه 09108606882