2777
2789
عنوان

خیلی نگران دخترمم میشه بیاید لطفا

328 بازدید | 37 پست

دخترمو برا معاینه قبل از مدرسه بردم دکتر میگه صدای اضافه تو قلبش داره خیلی نگرانم از صبح فقط دارم گریه میکنم ، نکنه دخترم چیزیش بشه ، هیچ کس اینجا هست تجربه مشابه داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم   از بچگی داشتم و دارم و خواهم داشت

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اینم بگم دخترم تا الان که ۶ سالشه خداروشکر هیچ مشکلی نداشته همش داره بدو بدو میکنه ، بالا پایین میپره هیچ موقع هم نگفته قلبم درد میکنه یا مثلا تنگی نفس داشته باشه

باید ببریش متخصص قلب

ناراحت شدی،حق داری

ولی باید پیگیری کنی تا اگه مشکلی داره برطرف بشه ان شاالله

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

فقطو فقط ببرش دکتر  اگه شک و وسواس داری 

من عکس دنده همسرمو مو برداشته بود  نشون یه ادم همین جوری که ادعاش میشد سرش میشه دادم برگشت گفت ریه همسرت مشکل داره من چه استرسی کشیدم تا بردم نشون دکتر دادم گفت کی گفته همچین حرفیا

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔