2777
2789
عنوان

پریود شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
من بااین ک یبار چنوقت پیش باردار شدم بازم هرجا میرم اولین چیز از اسپرم شوهرو میخوان بعد تجویز لابد ا ...

نه هیچی فقط سونو دادم گفت تنبلی داری

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ب من ک دعا دعا میکردم پر بشم باردارنباشم ن ب شما ک تو حسرت مادرشدنین😓😓دیروز و مردم و زنده شدم ک پربشم 

الهی ب حق حضرت زینب طعم مادرشدن رو بچشین❤حسرتش ب دلتون نمونه چقد دلم میگیرم ازاین صحنه 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
۲۴ سالمه

وااااای چ دیونه ای بوده دکترت من33 سالمه بعد گفت زیر 35 معمولا یه سال بای طبیعی اقدام کنن بعد عکس رنگی از اسپرم از ذخیره تخمدان از سال دو به بعد لتروزول 

بعد اومد به یه دختر زیر25 با چند ماه اقدام یهو لترو داد 

خدایی ول کن این دکترو خیلی فشاری شدم

وااااای چ دیونه ای بوده دکترت من33 سالمه بعد گفت زیر 35 معمولا یه سال بای طبیعی اقدام کنن بعد عکس رن ...

اصلا نابودم کرده هر سری یه مشت قرص چرت و پرت میده نمیدونم چندم سیکل باید برم دکتر سونو چندم بدم خوبه؟

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

اصلا نابودم کرده هر سری یه مشت قرص چرت و پرت میده نمیدونم چندم سیکل باید برم دکتر سونو چندم بدم خوبه ...

ولش کن اصلا نرمال نیست یه دکتر خوب پیدا کن.

سونو روز 11 برو ببین اصلا فولیکول رشد میکنه یا نه 

ازمایش کاملم بده تیروئید ذخیره تخمدان و پرولاکتین رو حتما بگیر چون تاثیر مستقیم داره روی باردای

حتما هم شوهرتو ببر ازمایش اسپرم بده خیلی از مردا در کمال ناباوری ازو اسپرم هستن یا واریکوسل دارن یا خیلی از بیماری های مردانه که تاثیر داره و این بادی مشخص شه