2777
2789
عنوان

پریود شدم😔

225 بازدید | 29 پست

یک ساله اقدامم بی نتیجه ماه قبل دکتر لتروزول داد البته بدون امپول شب سوم تا هفتم شبی ۲ تا خوردم خیلی امید داشتم موعدم ۱۴ ام هستش امروز سیزدهمه و دیدم پریود شدم هرماه دو هفته عقب مینداختم و بی بی چکم منفی بود اون ماه با امپول پروژسترون پریود شدم تنبلی و کیست ریز دارم 

چکار کنم باردار بشم😔خیلی دلم بچه میخواد ۳ ساله ازدواج کردیم 

این ماه میشه لتروزول بخورم باز و امپولم بزنم؟

مشکلی پیش نمیاد برام

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروزپریودشدم انقدگریه کردم چشام دردمیکنه ۵ماهه اقدامم تازه ۲روزجلوانداختم😔😔😔دیگه یه ماهم صبر ...

من یک ساله واقعا دیگه خسته شدم چقدرم نذر کرده بودم😔

خواهرمم دو سال بچه میخواد ازمایش شوهزش گفتن آزو اسپرم 

هفته قبل سونو گرفتن و معلوگ شد واریکوسل داره 

امروز رفتن پیش دکتر ک بهشون وفت عمل بده و دکتر گفته فایده نداره عمل ..داغونه حال هممون 

از خدا  میخام  دامن همهی منتظرا سبز بشه

قبیله ینی ی نفر...
۳ ساله ازدواج کردی.به نظرت زود نیست؟واسه بچه دار شدن؟۱۰ساله ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخاد😂

شرایط فرق میکنه دیگه همه میگن چرا بچه نمیاری دیگه

دکتر گفت نیاز نی بری سونو نه شوهرم ازمایش نداده

مگه میشه عجب دکتر احمقی مگه میشه دکتر این حرفو بزنه لتروزول قرص قوی ای هست و پایش لازمه مرتب باید سون و ازمایش بدی تا اثربخشیش مشخص شه

خواهرمم دو سال بچه میخواد ازمایش شوهزش گفتن آزو اسپرم هفته قبل سونو گرفتن و معلوگ شد واریکوسل داره ا ...

انشاءالله ب حق ماه محرم دامن همه چشم انتظارا سبز بشه

یه معجزه ام واسه خواهرتون بشه 

مگه میشه عجب دکتر احمقی مگه میشه دکتر این حرفو بزنه لتروزول قرص قوی ای هست و پایش لازمه مرتب باید سو ...

چی بگم والا شاید دکترمو عوض کنم این ماه دیگه خسته شدم

دکتر گفت نیاز نی بری سونو نه شوهرم ازمایش نداده

من بااین ک یبار چنوقت پیش باردار شدم بازم هرجا میرم اولین چیز از اسپرم شوهرو میخوان بعد تجویز 

لابد ازمایش پرولاکتین و ذخیره تخمدانم نداری