2777
2789
عنوان

مامانایی ک دوقلو باردارین بیاین از تجربه ها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
من خیلی کمر درد دارم.فردا هم دوتا امتحان دارم دانشگاه.ولی نمی‌خوام برم.و‌ می‌خوام دیگ کار خونه هم نک ...

برا کمردرد ببین دکترت چی میگه معمولا یا شیاف یا امپول ضد سقط میدن، برو امتحاناتو بده اگه حالت خوبه،

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
ممنون عزیزم.انشاله روزیت بشه.لتروزول.دوفاستون.امپول hmg و آمپول hcg.من چون دیواره رحمم خیلی نازک شده ...

به من دکتر لتروزول داده هنوز شروع نکردم ولی ضخامتم خوب بود خداروشکر همیشه بالای ۸ هست 

گفت روز ۱۱ بیا سونو ممکنه آمپول بده ؟

منم با روغن ماساژ میدم شکمم تو پریودی هم روغن بزنم؟

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم از این به بعد رعایت کن، به هر حال دو قلو ان، استراحت بیشتر لازمه. همسرتو عادت بده کمکت کنه.

اره کمر دردم خیلی زیاده میترسم.کلا دراز کشیدم از ظهر دیگ.گفتم فعلا تا چند روز نهارم نمیپزم.خیلی ترس دارم از زایمان زودرس

برا کمردرد ببین دکترت چی میگه معمولا یا شیاف یا امپول ضد سقط میدن، برو امتحاناتو بده اگه حالت خوبه،

شیاف پروژسترون واژینال داد بهم.دوهفته هست شبی یدونه میزارم..می‌خوام یکشنبه برم بگم دردام زیاده امپولم بده.

از قید امتحان و این ۴واخد گذشتم.چون حیاط دانشگاه خیلی بزرگی کلی باید راه برم و از پله ها بالا برم.۴بار.و ۴بار اون مسیر پیاده تو حیاط بزرگ دانشگاه برم.

به من دکتر لتروزول داده هنوز شروع نکردم ولی ضخامتم خوب بود خداروشکر همیشه بالای ۸ هست گفت روز ۱۱ بیا ...

بستگی به تشخیص دکترت داره.برا من  از همون ماه اول ک درمان شروع کردن در کنار قرص آمپول هم دادن. دو سه بار سونو واژینال انجام میدادن روزهای تخمک گذاری بر اساس اون روز و ساعت و سایز تخمک ها میگفتن چندتا آمپول و چه ساعتی بزنم.

عکس رنگی از رحمم از همون اول گرفتن.که لوله هام چسبندگی داشت.باز شد با مایع حاجب.یکی از لوله هام کامل باز نشد.

روغن سیاه دانه اره ایام پریودی هرشب قبل خواب به رحم و تخمدانها بزن و چند دقیقه ماساژ بده و با شال ببند.

شیاف پروژسترون واژینال داد بهم.دوهفته هست شبی یدونه میزارم..می‌خوام یکشنبه برم بگم دردام زیاده امپول ...

خدا سلامتی بده با دل خوش زایمان کنی 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
سلام، شما سیسمونی گرفتین؟میدونین شیشه شیر چی خوبه؟سایز و مارک؟

سلام عزیزم.من برا بچه اولم اونت خریدم خیلی راضی بودم.اما الان چون قیمتش دیدم بالا رفته اونم برا دوتا بچه سرشیشه هاشم گرون.بی بی لند جدید خریدم ک دقیقا شبیه اونت طرحش زدن.

سلام عزیزم.من برا بچه اولم اونت خریدم خیلی راضی بودم.اما الان چون قیمتش دیدم بالا رفته اونم برا دوتا ...

شما درد اطراف ناف دارین؟؟گاهی اوقات میگیره.یا زمانی ک دراز کشیدم می‌خوام بلند بشم یا غلت میزنم

سلام عزیزم.من برا بچه اولم اونت خریدم خیلی راضی بودم.اما الان چون قیمتش دیدم بالا رفته اونم برا دوتا ...

اره اونت گرونه، منم تو فکر بی بی لندم. برم ببینم کجا داره بگیرم. دونه ای چقد؟

شما درد اطراف ناف دارین؟؟گاهی اوقات میگیره.یا زمانی ک دراز کشیدم می‌خوام بلند بشم یا غلت میزنم

نه ندارم گاهی در حد یه سوزش، ولی انگار بچه ها اونجا بیشتر فشار میارن، اطراف نافم ترک خورده.