2777
2789

من ۲۲هفته باردارم.دوقلو

شما در لگن یا کمر یا زیر شکم یا واژن دارید؟؟؟

استراحت کامل هستید؟یا کارها خونه انجام میدیذ؟؟

دارو چی مصرف میکنید؟؟

سلام عزیزم خدا حفظشون کنه 

طبیعی دوقلو شدن یا دارو؟

ماه چندم اقدام باردار شدی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرحال تر از من نبود تا بعد تشکیل قلب ک اصلا نمیدونستم دوقلوان، اصلا نمیدونستم باردارم 

بعدشم همه کار میتونستم انجام بدم ولی استراحت کردم البته استراحت مطلق هم نه 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
سلام عزیزم خدا حفظشون کنه طبیعی دوقلو شدن یا دارو؟ماه چندم اقدام باردار شدی

ممنون عزیزم.

من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان و تک تخمکی هستن.دکتر گفت ربطی به دارو و آی یو آی نداره.چون زنش داشتم دوقلو شده.چون با دارو هیچ وقت دوقلو همسان نمیشه.

سرحال تر از من نبود تا بعد تشکیل قلب ک اصلا نمیدونستم دوقلوان، اصلا نمیدونستم باردارم بعدشم همه کار ...

طبیعی دوقلو شدن یا دارو خوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ممنون عزیزم.من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان ...

ای جانم عزیزم😍جنسیتشون معلوم شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارو

یادت میاد چی خوردی و چندوقت اقدام بودی؟

جنسیتشون چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زایمان کردم، استراخت مطلق نبودم ولی خودم تصمیم گزفتم استراحت کنم و کاری نکنم. درد های خفیف واژن و ...

من یک ماهی هست ک ویارم خوب شد شروع کردم به کارهای خونه همش.شستن سرویس بهداشتی و تراس و ظرف شستن و گردگیری و مرتب کردن خونه.الان همش پا درد و کمر درد و زیر شکمم در. می‌کنه.خیلی میترسم از زایمان زودرس.

شما چند هفته زایمان کردین؟؟همسان بودن؟

یادت میاد چی خوردی و چندوقت اقدام بودی؟جنسیتشون چیه

من تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر دارو داد گفت احتمال چند قلویی هست احتمال کیست رحم هم هست.. یادم نیست دقیق 

پسرن

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
من تنبلی تخمدان داشتم رفتم دکتر دارو داد گفت احتمال چند قلویی هست احتمال کیست رحم هم هست.. یادم نیست ...

خدا حفظشون کنه منم تنبلی دارم دکتر بهم لتروزول داده 

چندماه دارو خوردی ؟ من خیلی دوقلو دوسدارم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید طبیعی دوقلو باردار شدین؟,منظور ژنتیکی بود یا دکتر میرفتین برای بارداری!؟

من ۱۴ماه تو اقدام بودم.دارو مصرف میکردم و آی یو آی هم شدم.همون ماه.اما دوقلوهای من همسان و تک تخمکی هستن.دکتر گفت ربطی به دارو و آی یو آی نداره.چون ژنش داشتم دوقلو شده.مادربزرگ مادریمم دوقلو داشته.چون با دارو هیچ وقت دوقلو همسان نمیشه.

با این با دارو همون ماه ۴تا فولیکول بالغ و مناسب داشتم.وچندتا هم فولیکول ریز.اما فقط با یک تخمک و خواست خدا شد

140
2810