2777
2789
عنوان

چجوری از دهن کراشم بکشم عاشقمه یا نه باهام دوسته😎😂

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
نامزد داره شمام نامزد داریبعد کراشتم هست بعد پیج فیکم بخاطرش راه انداختی دنبال حسشم هستی بیخیال بیچا ...

اره عزیزم همینطوره من فقط از روی کنجکاپی اینکار احمقانه رو کردم به هفته بیشتر نیست شایدم کمتر تموم کردم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

میدونم عزیزم فقط میخوام مغز و قلبمو راحت کنم خیلی زیاد که باهاش در اطبات باشم یه هفته بیشتر نیست عزی ...

اشتباهه داری ب نامزدت خیانت میکنی 

با این حرفا فقط داری وجدانتو ب غلط اروم میکنی! 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاااناین دیگه کیه عجب لاشیههه ولی اخه تو چرا روش کراشی وقتی نامزد داره بنظرم کلا بیخیالش شو بلاکش کن ...

من احمق از دوازده سالگی روش کراش بودم اون مپقع هیچکدوممون نامزد نداشتیم

من فقط میخوام از کنجکاوی در بیام 

اگه اون عاشقمم باشه باهاش ازدواج نمیکنم

استارتر عزیز مطمعنی ایسگامونو نگرفتی؟؟؟!!اصن فکر کردن به اینکارم گناهه و بدور از عقل و منطق یک انسان ...

من که واقعانی دوست دخترش نیستم اون تو همین خیاله 

اشتباهه داری ب نامزدت خیانت میکنی با این حرفا فقط داری وجدانتو ب غلط اروم میکنی!

وتقعانی که دوست دخترش نیستم تو این چند ساعت حتی یه عزیزم‌هم بهش نگفتم

وتقعانی که دوست دخترش نیستم تو این چند ساعت حتی یه عزیزم‌هم بهش نگفتم

خب چرا نمیتونی باهاش حرف نزنی؟ 

وقتی انقد بی تفاوتی ولش کن چرا انقد سختش میکنی 

اینکه هعی میخوای خودتو اروم کنی باهاش این رابطه بی سرو ته و نامشخص و داغونو رها کن!  به همین راحتی 

اینکه تو هعی اصرار داری نه میخوام پیام بدم بشناسمس این ی جای کار میلنگه گلم 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
من احمق از دوازده سالگی روش کراش بودم اون مپقع هیچکدوممون نامزد نداشتیممن فقط میخوام از کنجکاوی در ب ...

الان میخای دقیقا بهش چی بگیی 

از کجا میفهمی ک بهت حس داره وقتی با یه پیج فیکی بهش پیام میده

اگه همین الان بهت بگم اون ازت خوشش میاد و واقعا هم بیاد و باورت شه بازم بهش پیام میدی نه؟؟ 

چرا تا قبل اینکه بفهمی این بازی مسخره رو تمومش نمیکنی

الان میخای دقیقا بهش چی بگیی از کجا میفهمی ک بهت حس داره وقتی با یه پیج فیکی بهش پیام میدهاگه همین ا ...

نه عزیزم بهش پیام نمیدم

من که واقعانی دوست دخترش نیستم اون تو همین خیاله

احیانا اصن شده این وسط به نامزدتم فکر کنی؟؟؟ 

توهم دوست داری نامزدت با پیج فیک به کراشاش پیام بده؟؟ 

ببخیشید خیانت فقط این نیست باهاش بری روتـ. ت همین فکرکردن ساده و پیام دادنی که هیچچ کلمه محب امیزی هم توش نیست ولی با قصد وهدف خاصیه هم میشه خیانت

واقعا دیگه نمیدونم چیبگم 

موندم

احیانا اصن شده این وسط به نامزدتم فکر کنی؟؟؟ توهم دوست داری نامزدت با پیج فیک به کراشاش پیام بده؟؟ ب ...

بلاکش میکنم عزیزم