2777
2789
عنوان

ازدواج بخاطر پول

208 بازدید | 10 پست

ازدواج دوم.یه بچه دارم.به نطرتون یه پولدار ازکجا پیداکنم .فقط مهم برام اینه متاهل نباشه و اخلاقش معمولی باشه و پول خرج کن.بقیش مهم نیست 

به نطرتون از کجا پیداکنم چهجور شروع کنم ؟اهل هرزگی نیستم.

من ازدواح کردم ولی اون منو پیدا کرد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیافه و قد نداشته باشه چی؟

دنباله یکیه خرجیشو بده

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
چه خوب.چند وقت کشید چندسالگی

البته شوهرم ۲۰ سال ازم بزرگتره هردومون ازدواج دوممونه تقریبا ۱ ساله ازدواج کردیم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
راصی هستی؟

فقط از پول خرج کردنش راضیم بقیه نه

چرا من نمیتونم هیچوقت بپذیرم که بعد از جدایی یا خدایی نکرده زبونم لال بعد فوت همسر ازدواج کنم

البته بگم نظر شخصیم برای زندگی خودمه نه شما یا هر فرد دیگه

به نظرم ازدواج همین بار اول قشنگه و سور و شوق داره برای آدم 

من به شخصه نمیتونم تصور زندگی کنار فرد دیگه ای رو داشته باشم

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷