2777
2789

خیلی معمولی ی کالسکه تقریبا خوب ی تخت ی نفره لباس اینا نمیخوام زیاد هزینه کنم یعنی ندارمم الانم کلن ۱۰ میلیون پول دارم 🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین روروک ک میگن خوب نیست اگع خواستی ۶ ماه ب بعد بخر یا بجاش واکر 

کریر بنشر من نگیر چون فقط تا ۶ ماهگی استفاده میشه 

مینی واش هم نمیخواد خود ماشین لباسشوی ها درجه شستن لباس های بچه رو دارن 

وسایل بهداشتیش ممکنه بین ۲ تا ۳ میلیون بیوفتن

ست تشک گاردارو مسافرتیو اینا بستگی به جنسی ک خودت میخوای سفارش بدی داره اگع جنس خوب بخوای 

ست مسافرتی و ست تشک گاردار با اغوشی فقط ۴ونیم یا ۵میلیونی باهات میوفته 

ولی اگع بخوای جنس معمولی سفارش بدی تقریبا ۲تونن و وسایلشونم بیشتره

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️

100میلیون..کم کمش 

و گرنه لاکچری 200ب بالا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..