2777
2789
عنوان

شنوایی نوزاد

98 بازدید | 16 پست

سلام خانوما دخترم ۱۱ روزشه زود به دنیا اومده (۳۵ هفته) هرچقدر بغل گوشش سر و صدا میکنم واکنش نشون نمیده مثلا بپره یا تکون بخوره خیلی نگرانم میترسم گوشش مشکلی داشته باشه بنظرتون طبیعیه؟

لطفا برای تودلیم یه صلوات بفرست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توبیمارستان بعد بدنیا اومدن تست میکنن عایا چیزی نگفتن تست کردن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
نبردیش شنوایی سنجی؟ پسر منم همین هفته بدنیا اومد .بستری هم بود؟

بیمارستان انجام دادن ۸ روز بستری بود ریه اش کامل بود فقط شیر و هضم نمیتونست بکنه نوشته ۲ هفتگی دوباره باید انجام بده یعنی مشکلی داشته خیلی استرس دارم پسر شما به صدا واکنش داره؟

توبیمارستان بعد بدنیا اومدن تست میکنن عایا چیزی نگفتن تست کردن

نمیدونم تو دفترچه واکسنش نوشته ولی متوجه نشدم نتیجه رو چی نوشته  زده ۲ هفتگی ام دوباره باید انجام بشه میترسم مشگلی باشه خیلی نگرانم

پسر منم ۴۰روزگی بردمش شنوا سنجی جواب نداد...گفتن تستabrبده...انجام دادم ۴۰درصد کاهش شنوای داشت...شنوا سنجی گفت یک ماه دیگه بیارش...منم نبردم...دوتا برادر شوهرم کم شنوان...الان دو سال سه ماهش کامل صحبت میکنه...نمیدونم الان مشکل داره یا نه

پسر منم ۴۰روزگی بردمش شنوا سنجی جواب نداد...گفتن تستabrبده...انجام دادم ۴۰درصد کاهش شنوای داشت...شنو ...

اگه مشکل داشته باشه تست abr مینوسن؟اخه واسه دختر منم همینو نوشتن😭

اگه مشکل داشته باشه تست abr مینوسن؟اخه واسه دختر منم همینو نوشتن😭

دختر شما چون بستری شده این تست رو انجام میدن....ممکنه گوشش عفونت داشته یا پشت پرده گوش مایع جمع بشه...خود شنوا سنجی چک میکنه میفهمه

دختر شما چون بستری شده این تست رو انجام میدن....ممکنه گوشش عفونت داشته یا پشت پرده گوش مایع جمع بشه. ...

نمیدونم شایدم چون زود دنیا اومده نوشتن توروخدا دعا کن سالم باشه از استرس دارم میمیرم

منم این روزا رو گذروندم.. اصلا نگران نباش..منم پسرم وقتی بردم شنوا سنجی گف مشکل داره اومدم خونه خواب بود یه قابلمه گداشتم بالای سرش با ملاقه محکم چندین بار کوبیدم روش اصلا بیدار نشد...قابلمه کلا رفت داخل....الان که دوساله خیلی کامل صحبت میکنه...تو اتاق باشه بگم یه چیزی بیاره میارش

بیمارستان ۸ روز بستری بود همونجا انجام دادن ۲ هفتگی دوباره باید انجام بده یعنی مشگلی داشته؟

دوباره ببر ضرر که نداره . شاید هم خیلی ساده فقط خوابش سنگینه . ببر خیال خودت راحت بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم این روزا رو گذروندم.. اصلا نگران نباش..منم پسرم وقتی بردم شنوا سنجی گف مشکل داره اومدم خونه خواب ...

خداکنه چیزی نباشه میترسم چون زود دنیا اومده مشکلی باشه وگرنه تو خوانواده سابقه همچین چیزی نداریم