2777
2789

شوهرش ازش فیلم میگیره 

بعد چندبار ما گفتیم مخالفت کن کتک خورده بود

تا اینجاش شاید حق بدین به مرده 

ولی  یه چیز دیگم ازش خواسته بود که واقعا بی غیرته نمی تونم بگم اینجا

به نظرتون چیکار باید کنه طلاق بگیره اخه حمایتی نداره یا مشاور میتونه کاری کنه هرچند مرده قبول ندارع و نمیره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

اگه مشاور خوبیم کسی میشناسه اسم یا شمارش بزاره لطفا

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام طلاق بگیره عزیزم

حمایت و شغل نداره 

نمیدونم اخه گفتم الان یه سری میان میگن خب شوهرشع

مشاور نمیتونه یه بیمار جنسی رو درمان کنه نیاز به درمان های جدی تر داره که خودت میکی همون مشاور هم نمیاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2810