setare_salari مدیر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5393 عنوان از چ غذا و میوه و حیون خوشتون نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست . خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو 1403/04/12 | 16:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9158 ولی من پیتزا دوست دارم من هیچوقت دلیل اینکه پیتزا رو چرا دوست ندارم رو نفهمیدمبرای بقیه درست میکنم خودم نمیخورم😄 دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
z0z0 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3236 از هیچ حیوونی خوشم نمیاد. ازار نمیرسونما ولی اصلا خوشم نمیاد ازشون.حتی ازگنجشکا از بس حیاطمون پره وه ... هان بااینکه اصفهانیم بریونی دوست ندادم. دلمه فلفل دلمه هم دوست ندارم با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
setare_salari مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5393 قیمه ، قرمه سبزی ، کباب ، جوجه ، فسنجون سوسک انبه قیمه و قرمه سبزی ک خوبهچجوری میگی از قرمه سبزی بدت میاد.😲😂 خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
setare_salari مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5393 من هیچوقت دلیل اینکه پیتزا رو چرا دوست ندارم رو نفهمیدمبرای بقیه درست میکنم خودم نمیخورم😄 😂🍕🥘هلو🍑هم خوبه خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
aaarammm عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 9152 قیمه و قرمه سبزی ک خوبهچجوری میگی از قرمه سبزی بدت میاد.😲😂 ببین از گرسنگی تلف شم اینارو نمیخورم😂قرمه سبزی خیلی بدمزس از نظر من آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
setare_salari مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5393 ببین از گرسنگی تلف شم اینارو نمیخورم😂قرمه سبزی خیلی بدمزس از نظر من کوفتتتت.😂 خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو
z0z0 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3236 از هیچ حیوونی خوشم نمیاد. ازار نمیرسونما ولی اصلا خوشم نمیاد ازشون.حتی ازگنجشکا از بس حیاطمون پره وه ... مبتواست بنویسم انار وعناب نوشتم اناب🤭 انار دونه هاش دندومو درد میاره عناب هم دهنمو خشک میکنه، باز اگه عناب تازه باشه شاید دوتا دونه بخورم. حیاطمون درخت عناب داریم با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم