2777
2789

بهتره ب زنش زنگ بزنی

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله 

دلیلی واسه زنگ زدن نیست

میخواد بگه من با همسرم رابطه ای ندارم قراره جدا بشیم اون بهم خیانت کرده دوسش ندارم طلاق عاطفی گرفتیم تو بخوای همین فردا طلاقش میدم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

زنگ نزن و بلاکش کن. 

چه اهمیتی داده چی میخواد بگه

این آدم کثیف و لجنه

می خواد از زنش بد بگه و تو رو گول بزنه باهاش باشی

دوستی با متاهل یعنی تا تهش که رابطه جنسیه باید بری

پسرای الان دنبال رابطه جنسین تو دوستی چه برسه به مرد متاهل

از همین حرفای تکراری و الکی که زنمو دوس ندارم و تورو دوست دارمو میخاد مختو بزنه باهات رابطه برفرار کنه بعد یه مدتم مث دسمال پرتت کنه دور اصلا جوابشو نده چون میدونن چی بگن مخ دخترارو بزنن

متاسفم برات که حتی داری اینو می‌پرسی ...خجالتم خوب چیزیه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
واقعاً ؟اخه چرا

چون ی جاییش که باید قطع بشه زیادی جنبیده شما رو دیده

واقعا نمیدونی چرا

نکنه فک کردی واقعا عاشقت شده دوستت داره

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

چون ی جاییش که باید قطع بشه زیادی جنبیده شما رو دیدهواقعا نمیدونی چرانکنه فک کردی واقعا عاشقت شده دو ...

تورو خدا راست میگید؟یعنی اون منو دیده تحریک شده ؟باور نمیکنم

2810