2777
2789

شوهرم ساعت ۱۱ از سر کار میره مامانش رو میرسونه خونه بعد من زنگ زدم گفت الان میام نگو میگیره میخوابه اونجا تا الان منم خیلی گرسنمه صبر کردم تا بیاد دیدم تازه با زنگ من بیدار شده نمیدونن طبیعی هست عصبی باشم یا نه بگید چطور عصبی نباشم نمیخوام دلخورش کنم

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا شب کاره همسرت اره؟ وقتی خودت خسته ای و غرق خوابی مغزت یاری نمیده الان طرف مقابل گشنشه یا نه ...

شب کار نیست وای صبح رود بیدار شده منم نمیخوام ناراحتش کنم ولی عصبانیم 

چرا خونه خودتون نمی‌خوابه حالا شاید خسته بوده ولش کن منم گشنمه اما تازه برنج خیس کردم نهار درست کنم ...

خ نه ی مادرش نزدیک کارشه مادرش کفته منو برسون خونه اینم رفته داخل و خوابیده

با خیال راحت غذات را بخور و سهم اونو بزار

از اول ازدواج اصلا عادت نداریم شام و ناهار رو بدن هم بخوریم مگه یه دوز که کلا نتونه بیاد خونه 

اگر کار هر روزشه بزار عصبانیتت فرد کش کنه بهش تذکر بده ولی اگر همین ی بار هیچی نگو

چقدر زود دیر شد، حیف💔

خب اتفاقی نیفتاده که اکه نزدیک محل کارش من ی زمانی خیلی با مادرشوهر سر جنگ داشتم غریبه میدیدمش از وقتی پسر دار شدم و خیانت دیدم متوجه شدم اشتباه میکردم این روش زندگی نبود

در کل منظورم این اتفاق خاصی نیفتاده خودتو عصبی نکن