2777
2789
عنوان

جزئیات مرگ ویدا بلاگر

| مشاهده متن کامل بحث + 6027 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که بیاد با زن دوست صمیمیش بریزه رو هم چه توقعی ازش دارین

آبراهام که معلوم بود کیه و چیه... کری خونیاش بعد مرگ پیمان همه چیو لو داد

ولی ویداعم دست گل نبود که... فیلماش پخش شد پشمای همه ریخت، من اولش فکر کردم دلیل خودکشیش فیلماشه نه ابراهام

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
فضای اینستا خوبه تا وقتی که بلاگرارو فالو نکنی 🤣😬

اگه بشه اره   

اما بازم تو اکسپلور اینستاگرام طبق الگوریتم خاصی چشمت میفته و بعید میدونم کسی بتونه هیچ بلاگری رو فالو نداشته باشه 

اصلا محیط اینستا بلاگر محوری هست دیگه حالا در هر حوزه ای 

آبراهام که معلوم بود کیه و چیه... کری خونیاش بعد مرگ پیمان همه چیو لو دادولی ویداعم دست گل نبود که.. ...

فیلماش چی بود

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
فیلماش چی بود

یه سری فیلم پخش شد ازش واقعا نگم... ایمان نولاو پخش کرد، ویدا بود و یه پسره در حال چیز... میگن خود پسره ام ایمانه، ولی خب چهره اش نیوفتاده تو فیلم حدسیه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اگه بشه اره اما بازم تو اکسپلور اینستاگرام طبق الگوریتم خاصی چشمت میفته و بعید میدونم کسی بتونه ه ...

اره اینستا تمام سعیشو میکنه توی الگوریتم بیارتشون اما همین که کسی فالو نداشته باشه خوبه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نمیخوام قضاوت کنم ولی چه هول بوده سال شوهره نرسیده باز شوهر کرده خب باید هم توقع خیانت داشته باشه

نمیخوام غیبت کنم ولی فلان….نمیخوام قضاوت کنم ولی … اگه نمیخوای دیگه ولی چشبوندنت چیه بس کنید دیگه با چشمات دیدی چیزیو ؟ تو زندگیش بودی ؟ دست از سر طرف بردارید «به تو چ ب ما چ »یاد بگیر این شعار جمله هرچی ک اسمشو میزاری

نمیخوام غیبت کنم ولی فلان….نمیخوام قضاوت کنم ولی … اگه نمیخوای دیگه ولی چشبوندنت چیه بس کنید دیگه با ...

تو که لالایی بلدی یاد بگیر نظرات دیگران به تو ربطی نداره

با ادبیات چاله میدونیه خودت بهت گفتم که حالیت شه🤗

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو که لالایی بلدی یاد بگیر نظرات دیگران به تو ربطی ندارهبا ادبیات چاله میدونیه خودت بهت گفتم که حالی ...

وای چقد ربط داشت !😂هانی تو حتی کاربرد چیزی که استفاده میکنیم نمیدونی

درضمن خداروشکر تو چال میدون اونقدری بهمون یاد دادن که سرمون تو زندگی دیگران نباشه و بیکار نباشیم پماد تو داروخانه ها هست تهیه کن برا سوختگی باشه حتما بمال هم به مغزت که دود نکنه اها ی جا دیگم هست که تو منطقه شما احتمالا آنتن نمیده ولی اره همونجا 😂

باز مرگ اینم میندازن گردن مردم مثل آزاده نامداری

دقیقا ..والا منکه مظری نداشتم ولی کسیکه بلاگر میشه باید ظرفیت و روحیاتش بالا باشه چون هیت زیاد میگیرن بلاگرا سلبریتی ها اینا