2777
2789
عنوان

خواب آلودگی بعد زایمان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 27 پست
من ک هنوز بچم بدنیا نیومدهویار افتضاح دارمدر حدی ک از تهوع و درد گریه میکنمحالم ازین زندگی بهم میخور ...

😄😄😄😄😄😂😂😂😂

آخی عزیزم الهی بسلامتی دنیا بیاد

منم تا روز زایمان ویار شدید داشتم

فقط لیموترش حالمو بهتر میکرد

توام حتما امتحان کن😘😘💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ماه ۲ بارداری امو این حالتمو فقط خوابمتورو خدا نگو بعدشم این حالت ادامه داره😭😭😭

منم ۲ ماهه باردارم

یه حال بدی دارم

از الان با خواب خداحافظی کردم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
😄😄😄😄😄😂😂😂😂آخی عزیزم الهی بسلامتی دنیا بیادمنم تا روز زایمان ویار شدید داشتمفقط لیموترش حالمو ...

کاش برای من زود خوب شه

دعا کن برام

ممنون امتحان میکنم🥲

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم ۲ ماهه باردارمیه حال بدی دارماز الان با خواب خداحافظی کردم

وای ویار داری؟؟؟😭😭

من در حد گریه حالم بد میشه هاااا

همش تهوع و بی حالی بدن درد

کارای خونم مونده

عذابه😭😭

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
وای ویار داری؟؟؟😭😭من در حد گریه حالم بد میشه هااااهمش تهوع و بی حالی بدن دردکارای خونم موندهعذابه� ...

خدا کمکمون کنه قوی بشیم سرحال باشیم 

از این حال بد دور بشیم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
در عرتباط با تاپیک قبلیتونبا بچه چیکار کردن این‌مدتو؟؟!

متاسفانه پسرم ۳ بار بخاطر زردی بستری شد،دقیقا از ۳ روزگیش با همون شرایط موندم بیمارستان پیشش

با کلی بخیه و درن🥺۲ روز اول رو گذاشتن دوتا همراه بمونه پیش بچه،مادر شوهرمم موند کمک حالم بود

سخت بود،ولی الحمدالله گذشت دیگه :)

نداشتم،ولی دکترم میگفت خونریزیم موقع زایمان زیاد بودهسزارین و ابدو همزمان انجام دادم

عزیزم تو ۱تاپیکت زده بودی اشغال رفته بود چشمت اذیت میشدی منم شرایط شمارو دادم ممنون میشم بگیدچطور درآوردی و کجا دراوردن واست