2777
2789

ما هیچ ارتباطی باهم نداشتیم من ار دور عاشقش بودم نمیدونستم متاهل بماند که چراغسبز خیلی خودش نشون داد ولی خب مستقیم نیومد بگه میدونست متاهله وو منتظر بود من برم  جلو ولی منی که فهمیدم متاهله حالم خیلی بد چند روز میگذره از اون قضیه فهمیدن😔😔😔😔

زن داره این  حرف هم شد چاقو تو قلبم که خودش زنش خیلی همو میخوان همکار یا دوستش  گفته بود به دوستم 

💔😭  چرا خدا منو عاشق چنین ادم عوضی کرد چرا متاهل بود وووو چرا من اینقد بدبختم 💔💔💔💔

پر  حسرت های شیرین💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر کن مثلا همچین ادمی شوهرت بود و همین چراغ سبزا و رفتارا رو برای یه دختر دیگه انجام میداد. در حالی که تو توی خونت خوشحال بودی و فکر میکردی لیلی و مجنونین.

خدا بهت فرصت رشد داده، فرصت اگاهی داده که بدونی سریع با چشم و ابرو چهار تا رفتار الکی جذب کسی نشی و طرفتو خوب بشناسی. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
عزیزم فکر کن مثلا همچین ادمی شوهرت بود و همین چراغ سبزا و رفتارا رو برای یه دختر دیگه انجام میداد. د ...

مطمئن میمردم 😭  درسته من الان تو یه شرایطم که فقط میخوام بمیرم راحت بشم از این درد تو بیبن خیلی چراغ سبزنشون میداد  خدا لعنتش کنه چرا پس میگن زنشو دوس داره اگه دوس داره چرا اینجوری میکرد باید اصلا نگاه هم نمیکرد چه برسه شماره دادنا فالو بک دادنا  هر دختری فالوش کنه اینم فالو  میکنه هیچی  نیست هیچی نداره که بفهمیم متاهل  هست  انگار مجرد مجرده 

من چهار ماهه شب روز شب روز هر ثانیه  بهش فک کردم   

پر  حسرت های شیرین💔
مگه حلقه نداشت چقدرم که زنشو میخواد با اونهمه چراغ سبز

وای وای هیچی هیچیییییی نداشته حتی پیجش هیچی نداره نه عکس زنش نه بیو نه عکس بچشت هیچییییی 

نه حلقه یعنی  تو خودت ببینیش اصلا باورت نمیشه متاهله

تو شوکم خیلی اون  همکارش  دوستش من میشناسم دورغ نمیگه خیلی شماره دادننگاهکردن  وووو ولی مستقیم نیومد جلو بکه یا پیشنهادی بده

پر  حسرت های شیرین💔
مطمئن میمردم 😭 درسته من الان تو یه شرایطم که فقط میخوام بمیرم راحت بشم از این درد تو بیبن خیلی چرا ...

دور از جونت🌸🌿😘

بنظر میاد دختر عاقل و خوبی هستی، پس اینو باید تو زندگیت نشون بدی.

ببین عزیزم، اینکه ما کسی رو خوب نشناسیم و عاشقش بشیم این غلطه.

آدم وقتی میگه من عاشقم که شخصیت و موقعیت طرفش رو آنالیز کرده باشه، دربارش تحقیق کرده باشه، با هم حرف زده باشن و ... غیر از این اگه بگه من عاشقم خیلی حرف ضایعی زده ! چون هیچ دلیل منطقی پشتش نیست.

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻