2777
2789

تولد دخترم نزدیکه و امسالی که میاد(۱۴۰۴) کنکور میده الان یازدهمه داره میره دوازدهم رشته مدرسه اش تجربیه ولی با اسرار خودشو پرس و جو از مشاور گفتن بره کنکور هنر بده از اولم موسیقی دوست داشت

من خودم مدرس منطق فلسفه ام و تا حدودی با کتابای تست و این چه انتشاراتی خوبه اشنا هستم ولی برای کنکور هنر هیچی نمیدونم میخواستم ببینم اگه کسی از شماها کنکور داره میتونه بگه براش چی بخرم و راهنماییم کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا به نظرم خیلی کار باحالی می کنید به عنوان ی همسن میگم

رشته ای هست که دوست دارم و میخواد کنکور بده 

تا الان هم احتمالا منبعی واسه این رشته نداشته پس خیلی خوب میشه

نمیفهمم چرا اینطوری میکنین برا بچم قراره کتابای تستشو بخرم هیچی نداره:/

منظورشون اینه کتاب تست کادوی تولد نیست یه چیز هرچند کوچیک جدا بخر و در کنارش کتاب تست بخر 

ضمنا برا هنر خیلی نمیخواد فشار بیاری بهش 

دوستای من درس هم نخوندن راحت دانشگاه دولتی قبول شدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

سلام عزیزم

اول از همه یه سری منابع وزارتی هستن که خود اموزش پرورش هرسال اونارو اعلام میگنه که کتاب های هنرستانن و میتونین اونارو تهیه کنین

برای تست هم انتشارات کارنامه کتاب بهترینه

برای کنکور عملی هم که دیگه باید از استاد موسیقیش کمک بگیره