2777
2789
حرف مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر بی حساب کتاب حرف نشر میدینیه دختر یه زن بالغ و عاقل میاد ت ...

از زیاد داشتن وخوشی زیاده به نظر من دیگه هیچی بهشون حال نمیده 

می گذرد...🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر بی حساب کتاب حرف نشر میدینیه دختر یه زن بالغ و عاقل میاد ت ...

از زیاد داشتن وخوشی زیاده به نظر من دیگه هیچی بهشون حال نمیده 

می گذرد...🖤🖤🖤

چه فیلمایی؟ با کی بوده؟ تو اینستا پخش شوه؟

اصلا نگم... ببین کامل واضح بوده دیگه، من خودم دیدمشون

هویت پسره معلوم نیست، چون ایمان پخشش کرده میگن احتمالا خودش بوده

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

چقدر حرفتون منطقی و درسته

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
حالا تو چته نوشتم که با ابراهام هم بحثش شده بوده و همه چی دست به دست هم دادن بچه بوده ده هشتادی

والا تو بیشتر انگار یه چیزیته

صرفا منظورم تو نیستی

دو روزه مغز ما رو تو اینستا تیلیت کردن که حرف مردم جون اونو گرفت

بابا من رازهای زندگیمو به مادرمم نمیگم

اونا میان بند و بساطشونو میریزن تو اینستا که با کامنت گرفتن پولدار بشن

با همون کامنتها پولدار میشن عیب نداره ولی اگر از دنیا برن مشکل از کامنتهای مردمه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
کی پخش شده؟ویدا؟ایمان کدومشه؟

دقیق نمیدونم...

آره خود ویدا بود،فیلم چند وقت پیشش بود

بلاگره فکر کنم... خیلی نمیشناسمش

ایمان نولاو... صورت پسره تو فیلم معلوم نیست ولی چون خود ایمان پخش کرده میگن اونه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اصلا نگم... ببین کامل واضح بوده دیگه، من خودم دیدمشونهویت پسره معلوم نیست، چون ایمان پخشش کرده میگن ...

وای از کجا دیدیشون؟ 

همون فیلم ک سین*ه هاش پیداس ،یا فیلم سو.پر بوده؟؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
وای از کجا دیدیشون؟ همون فیلم ک سین*ه هاش پیداس ،یا فیلم سو.پر بوده؟؟

سو.پر بود بابا

سو.پر بود بابا

تو اینستا هست یا جای دیگه دیدی

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
تو اینستا هست یا جای دیگه دیدی

تو اینستا که نه... یکی از دوستام فرستاد برام، از تلگرام برداشته بود

تو اینستا که نه... یکی از دوستام فرستاد برام، از تلگرام برداشته بود

اون فیلمو داری شما

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
2810