2777
2789
حالا خدا بیامرزه طرفوکاش فقط ابراهام بودیه فیلمایی از این آدم پخش شده بود که اولش من شک کردم گفتم شا ...

چه فیلمایی؟ با کی بوده؟ تو اینستا پخش شوه؟

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنم دیروز خودکشی کرده باشه ولی طبق چیزی که من خوندم خواست همسرشو بترسونه ولی واقعاً قرص برنج خو ...

همسر کجا بوده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بخاطر حرف مردم نبود دوستای ویدا استوری گذاشتن بخاطر ابراهام بوده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

تقصیر خودشون هم هست

زندگیشونو کف اینستا میزارن و طبيعتا مردم هم واکنش نشون میدن و ميرن روو اعصابشون 

خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده 

نوشته بود تک فرزند و متولد ۸۱  !

یعنی فقط ۲۲ سالش بود طفلک

تقصیر خودشون هم هستزندگیشونو کف اینستا میزارن و طبيعتا مردم هم واکنش نشون میدن و ميرن روو اعصابشون خ ...

حالا همچی به کنار اصلا بهش نمیخوره۲۲ باشه  دخترامون با خودشون چیکارمیکنن  من فکرمیکردم ۲۸ باشن 

حرف مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اینقدر بی حساب کتاب حرف نشر میدین

یه دختر یه زن بالغ و عاقل میاد تا با شوهرش بحثش شد قرص بخوره؟

یه زن خودساخته و با عقل و شعور هر چند طرف مقابل بهش خیانتم کنه ازش جدا میشه

میره واسه خودش زندگی جدید میشازه

میدونی کاری ب حرف مردم نداره

پول بی حد و حساب- آزادی - روابط نا محدود و شهرت باعث میشه بعضی آدمها برای فرار از این چرخه ی تکراری که همه چیز توش مهیاست دست به کارهای احمقانه بزنند

فقط واسه ایجاد هیجان

نمیدونن گاهی اون هیجان آخرشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

اسم پیجش چی بود

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
حرف مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینقدر بی حساب کتاب حرف نشر میدینیه دختر یه زن بالغ و عاقل میاد ت ...

حالا تو چته 

نوشتم که با ابراهام هم بحثش شده بوده و همه چی دست به دست هم دادن 

بچه بوده ده هشتادی 

من هر کدوم نگاه کردم گفتم به خاطر حرفای شما مردم بودهتأثیر می‌زاره ولی درکل با ابراهام دعواش شده بود

پولشون و از همین مردم در می آرن وخودشو نو تو معرض عموم می ذارن که قضاوت بشن دیگه 

می گذرد...🖤🖤🖤

2810