2777
2789
من دنبالش نمیکردم ولی دیده بودمشراستی با پیمان نامزدبود یاازدواج کرده بود؟قضیه ازدواجش بعده پیمان را ...

با پیمان ازدواج کرده بود !

اره فک کنم با ابراهام هم نمیدونم نامزد بود یا ازدواج کرده بود 

کمی رکم تو ببخش .... 

شوهر دومش اصلا شبیه شوهر اولش نیست به ویدا عشق کافی نداده 

بهتر بگم ابراهام مث پیمان، لوطی و عشقی و با مرام و معرفت نیس و همینم باعث شده ویدا خلا رو حس کنه و افسرده بشه و خودکشی کنه 

😑 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگمپشت مرده میگن نباید حرف زد. ولی خوب زن حسابی تو که نزاشتی یه سال از فوت شوهرت بگدره و رفتی با ...

حالا خدا بیامرزه طرفو

کاش فقط ابراهام بود

یه فیلمایی از این آدم پخش شده بود که اولش من شک کردم گفتم شاید برای اینا کشته خودشو....

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

دوستان دختره شوهرش میمیره

یکم بعدش میره با دوست شوهره نامزد میکنه.حالا میگن تو جاده شمال با پسره دعواش شده وخود کشی کرده

حالا میگید این دختره چزا بیخودی معروف شد؟؟

بخاطر شوهر اولش جون اون پیجش باز دید داشت 

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بلاگر جماعت هیچ وقت برای حرف مردم خودکشی نمیکنن نگران نباش این همه افشاگری در مورد بلاگرهای مختلف شده  کدومشون خودکشی کردن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حالا خدا بیامرزه طرفوکاش فقط ابراهام بودیه فیلمایی از این آدم پخش شده بود که اولش من شک کردم گفتم شا ...

😮😮😮😮😱😱

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مردم چکار به این دارن انقدر خودشون گرفتاری دارن

ایشون بعضی اوقات ی کارایی کرد و حاشیه درست کرد ی مدت خیلی تو چشم بود مردمم راجبش نظر می‌دادند

الانم فکر نمیکنم علت مرگش حرف مردم بوده باشه 

اگر این بود میتونست مجازی ترک کنه بره

خداجونم شکرت
2810