2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز تموم نشده جریان این بنده خدا؟ خبراشم اومد که‌... علت خودکشی قطعی شد

چی بوده علتش؟

من تازه دیشب شناختم کیه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خودکشی کرد دیروز

من در عجبم چرا هیچوقت چیزی از پدرو مادرش نمیزاشت

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

عکسش را می‌زارید

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
چی بوده علتش؟ من تازه دیشب شناختم کیه

ابرهام مقصر بوده

خیانت و این حرفا... بحثشون شده با ویدا کشته خودشو

خبرشم کاملا قطعی

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

میگن بخاطر دعوا با ابراهام بوده ،دلیلش ابراهامه 

تووراه شمال دعوا کردن ویدا جدا شده رفته خودکشی کرده

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
اشتباه ترین کاره ممکن رو کرده خوب !چرا باید بخاطر حرف مردم این کارو بکنه !؟الان همون مردم میگن خوب م ...

من دنبالش نمیکردم ولی دیده بودمش

راستی با پیمان نامزدبود یاازدواج کرده بود؟

قضیه ازدواجش بعده پیمان راست بود؟

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

ابرهام مقصر بودهخیانت و این حرفا... بحثشون شده با ویدا کشته خودشوخبرشم کاملا قطعی

چی بگم

پشت مرده میگن نباید حرف زد. ولی خوب زن حسابی تو که نزاشتی یه سال از فوت شوهرت بگدره و رفتی با رفیقش....

قطعا اونم مث دستمال باهات رفتار میکته

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
2810