2777
2789
عنوان

تو این هفت ماه بارداری اولین شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست

الان که روزای خوبته 

به دنیا بیاد کلا دیگه با خواب خداحافظی کن🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااای من و نترسون خط قرمزم خوابمه😭نی نی شما چیه😍علائمت چی بودمن تهوع اصلااااااا ندارم فقط دل ضعفه ...

من هم شیرینی جات دوست داشتم هم ترشیجات 😂 و حالت تهوع هم همون سه ماهکی داشتم فقط ک خیلی اذیت شدم 

بیشتر بدنم خسته و کوفته بود و نی نی کوچولومم پسره عزیزم

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که روزای خوبته به دنیا بیاد کلا دیگه با خواب خداحافظی کن🥴

منو‌ نترسون آخه خواهرزادم خیلی آروم بود فقط موقع گشنش میشد ی زره نق نق میکرد تموم 

خدا بداند کافیست❤️
من هم شیرینی جات دوست داشتم هم ترشیجات 😂 و حالت تهوع هم همون سه ماهکی داشتم فقط ک خیلی اذیت شدم بیش ...

ای جونم خدا برات ببخشه بسلامتی بغلش کنی

پس فکر کنم کلا نباید به علائم توجه کرد هر کی یه جوره

من هر کی میفهمه حاملم میگه تو پسر داری🤣ولی خودم از اول میگم دختره😍

ای جونم خدا برات ببخشه بسلامتی بغلش کنیپس فکر کنم کلا نباید به علائم توجه کرد هر کی یه جورهمن هر کی ...

مرسی فدات بشم منم همون ماه دوم  بارداری بودم ک هر کسی بهم میرسید میگفت بچت پسره و آخرشم همون شد😂 البته یکی از همکارام میگفت خیلی خوشگل شدی از موقعی ک باردار شدی صد در صد پسره

خدا بداند کافیست❤️
چراااا

سخخخخته.نه خواب راحت داری نه آرامش داری.همش استرس سالم بودن جیگر گوشت،امروز تکون خورد امروز تکون نخورد.امروز زیاد داره تکون میخوره ،بهم ریختگی هورمونا و .....یعنی تو بارداری فقط شاخ دراوردن غیر طبیعیه وگرنه هممممه چیز محتمله.😄

سخخخخته.نه خواب راحت داری نه آرامش داری.همش استرس سالم بودن جیگر گوشت،امروز تکون خورد امروز تکون نخو ...

دقیقا😂😂من هر جام‌ درد میگیره ب همسرم میگم میگه طبیعیه😂😂یعنی اگه من بمیرمم میگه اشکال نداره تو بارداری طبیعیه😂😂

خدا بداند کافیست❤️