2777
2789
عنوان

تو این هفت ماه بارداری اولین شبی

235 بازدید | 22 پست

اولین شبی بود ک خیلی خیلی راحت خابیدم واااای🤤. چ‌ حس خوبی دارم الان 😂😂 شاید الان مسخرم کنید ولی من حسرت ی خواب راحت بدون بدن درد و بیدار شدن وسط شب تو دلم مونده بود 😅

خانمای باردار شما در چ حالید 

خدا بداند کافیست❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای قشنگ هورمونام بهم ریخته ۱ ماهه یه خواب راحت ندارم دیشب ۲ خوابیدم ۴ نیم بیدار شدم 😐😐😐

آخ آخ میدونم چ میگی تازه این خوابای ک میبنیم بدتر ا همشونه حالا منم عادت کردم هر شب قبل خواب میگم بزا بخوابم ببینم امشب چ داستانی داریم😂😂😂

خدا بداند کافیست❤️

الهی بگردم من هنوز خیلی اول راهم ۸ هفتم

از وقتی یادم میاد پر خواب و خوش خواب بودم 

ولی الان نمیتونم مثل قدیم تا ظهر بخوابم چون یا گشنم میشه ضعف میکنم یا جیشم میگیره🤣

الانم قرص تیروئید خوردم منتظرم نیم ساعت بگذره صبحانه بخورم🤕

الهی بگردم من هنوز خیلی اول راهم ۸ هفتماز وقتی یادم میاد پر خواب و خوش خواب بودم ولی الان نمیتونم مث ...

شما هنو اول راهی😂 بزار  بعد ۵ ماهگی تازه شروع ماجراست منم قرص تیرویید میخوردم و الان کاملا خوب شده ولی دکترم گفت بازم استفاده کن حالا

خدا بداند کافیست❤️
ممنونم خواهر چشمم به دعای شماست 💔 خیلی دل شکستم اما شما بارداری به خدا نزدیکتری منو هم سر نمازتون ی ...

فدات بشم انشالله ک بارداری عزیزم چشم حتما دعا میکنم❤️ 

خدا بداند کافیست❤️
شما هنو اول راهی😂 بزار بعد ۵ ماهگی تازه شروع ماجراست منم قرص تیرویید میخوردم و الان کاملا خوب شده ...

وااای من و نترسون خط قرمزم خوابمه😭

نی نی شما چیه😍علائمت چی بود

من تهوع اصلااااااا ندارم فقط دل ضعفه دارم همش گشنمه اشتهاممم چند برابر شده شیرینی جاتم دوس ندارم

2810