2777
2789
عنوان

من رفتم رحم جایگزین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 75 پست
گیرنده قبلی یه هزارتومنی اضافه نداد هربار بخاطر یه چیزی دعوا درست میکرد

مثلا چ دعوایی؟گیرنده من بجز ۷ تومن نفقه هر ماه خودشم برام خورد و خوراک میخرید و اصلا استرس بهم نمیداد حتی میخاست لباس بخره برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا چ دعوایی؟گیرنده من بجز ۷ تومن نفقه هر ماه خودشم برام خورد و خوراک میخرید و اصلا استرس بهم نمیدا ...

این اشغال بخاطر یه شلواربارداری قیامت به پا کرد میرفتم ازمایش تک و تنها ۵ صبح تا ۱۱ظهر میگفت با خودت تخم مرغ ببر

من خیلی دوست داشتم سالم بدنیا بیاد و تحویل مادر اصلی بدم اونا خیلی ذوق و شوق بچه شون داشتن حیف

سه تا بودن که ریداکت کردن؟

الان چقد ناراحتن بنده خداها و از این طرف شما هم عوارض سقط رو داشتید و زحمتتون رو تا جایی که میشده انجام دادید ولی سقط شدن و به مبلغی که صحبت کرده بودید نرسیدید با وجود سختی زیادی که تحمل کردید😔

تهران چطور

عزیزم اینبار هم میخوایی با همون خانواده قرار داد ببندی؟

از نظر من باهاشون طی کن که فقط دو تا جنین انتقال بدن که پس فردا نخوان ریداکت کنن ، بعدم اگر جنین های سقط شده زیر سه ماه بودن حتما حتما سه چهار ماه صبر کن بعد دوباره اقدام کن بدنت خیلی ضعیف شده فرصت بده به بدن خودت، اگر واقعا مشکلاتت با ۴۵۰ تومن پول رحم جایگزین شدن رفع میشه و انقد مسر هستی به اینکار ،ایندفعه به چشم بچه ی خودت بهش نگا کن اصلا نزار به فکرت خطور کنه که داری بخاطر پول اینکارو میکنی و ممکنه احتمالا بدنت اسیب ببینه ، اینجوری به مسیله فکر کن که داری واسه خودتون بچه میاری و میدونی که با اومدنش شرایط مالیتون بهتر میشه و اینکار از سر اجبار نیست....از جنبه ی روحی ،روانی خودت رو تقویت کن عزیزم 

بهترینا رو برات آرزو دارم🌸

عزیزم اینبار هم میخوایی با همون خانواده قرار داد ببندی؟از نظر من باهاشون طی کن که فقط دو تا جنین انت ...

ممنون بمن گفتن تا ۶ ماه نمیتونی اینکارو انجام بدی از اون خانواده خبر ندارم اگه ۶ ماه دیگه خواستم رحم بشم اول سراغ اونا رو می گیرم البته منم با همین فکر رفتم رحم شدم ولی خیلی فرق داره با بارداری طبیعی

سلام دوستان خانمی هستم متاهل ساکن تهران یکبار رحم جایزیگن بودم و با اولین انتقال مثبت شد و ی دختر زیبا چشم رنگی سالم تحویل خانوادش دادم مجدد می‌خوام رحممو با روش ای وی اف اجاره بدم بدلیل نیاز مالی شدید و نیازمند بودن مسکن این کارو انجام میدم رحم فوق العاده قوی دارم سالمم قد بلند و زیبا هستم خارج یا هر کجای ایران هم با همسرم میایم تمام هزینه ها با گیرنده هاست همه مراحل قانونی با هزینه گیرنده ها انجام میشه لطفا کسانی تماس بگیرند که قیمت رحم براشون مهم نباشه و وضع مالی عالی داشته باشند تا هم مشکل دو طرف حل بشه و هم دو طرف مقابل ثواب میکنیم لطفا برای کنجکاوی و مشاوره تماس نگیرین که برخورد میشه 

صفر نهصدو ده سیصدو پنجاه و هشت شصت و نه هشتاد و هشت

2810