2777
2789
عنوان

کیا اینجا سندروم

42 بازدید | 12 پست

سلام دخترا 

من سندروم روده تحریک پذیر دارم چند روز خیلی شکمم درد میکنه اصلا خوب نمیشه امروز دقت کردم بستنی هم خوردم بیشتر شد راه حلی دارین؟😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یه خورده ولی بعدش دردش بیشتر شد بهترم نمیشه انگار شکممو سفت گرفتن

عه🤦‍♀️ منم اینجوری بودم ی بستنی میخوردم  اینطور میشدم دقیقااا ولی با این تفاوت ک مشکل ورم معده هم داشتم ولی دردام نسبت ب قبل کمتر فقط این صدای ابرو بر چیزای نفاخ بخوری میاد سراغت بیشتر ناشی از عصبه و کلا لبنیات بدترش میکنع کلیدینیوم سی میخوردم بهتر بود ولی دکترت تجویز کنه بهتره و دمنوش بابونه.

عه🤦‍♀️ منم اینجوری بودم ی بستنی میخوردم اینطور میشدم دقیقااا ولی با این تفاوت ک مشکل ورم معده هم د ...

ماست ونخود بخورم میمیرم 

تازگیا بستنی هم اصافه شده نخود هنیشه دو رپز خیس میدم اگه بخورم خیلی کم میخورم ایندفعه مجبوری دوساعت خیس کردم پختم مردمااااا

ماست ونخود بخورم میمیرم تازگیا بستنی هم اصافه شده نخود هنیشه دو رپز خیس میدم اگه بخورم خیلی کم میخور ...

نخودنخور ب هیچ عنوان 

ماست هم من با پونه کوهی یا حالا شیره انگور قاطی میکردم چیزی نمیشد میگن هر چیزی با مصلح ش بایسی خورد

حالا ت ک روده هات حساسه پرهیز غذایی داری کلا لبنیات مخصوصا شیر حذف کن بقیه رو با مصلحش بخور مثلا پنیر با زیره یا سیاه دانه بخور سرخ کردنی گوجه فرنگی چیپس پفک کلا ضرره  دکتررفتی ؟ آزمایش دادی یا از علایم تشخیص دادن

نخودنخور ب هیچ عنوان ماست هم من با پونه کوهی یا حالا شیره انگور قاطی میکردم چیزی نمیشد میگن هر چیزی ...

اره عزیزم ازمایش دادم میکروب معده هم دارم دو روز دهنمم خیییلی تلخ میشه مخصوصا گرسنه باشم گوجه بخورم قاشقو میزارم دهنم موقع قورت دادن میسوزونه به معده نمیرسه

[QUOTE=345042206]اره عزیزم ازمایش دادم میکروب معده هم دارم دو روز دهنمم خیییلی تلخ میشه مخصوصا گرسنه باشم گوجه بخورم ...[/QUOTE

بایسی مراعات کنی واس میکروب معده آنتی بیوتیک میدن ۱۴ روز میگن طول میکشه تا رفع بشه 

سندروم روده چن دوره قرص مصرف کنی اوکی میشی استرس سمه من تا حدودی کنترلش کردم 

زیاد نفخ کنی زیرع دم کن با نبات بخور خیلی خوبع .ی مدت پرهیز کن بعدش بتدریج میتونی بعضی چیزارو ب رژیم غذاییت اضافه کنی