سلام نی نی سایتی های عزیرای دلم
چند ساله میشه بگم نبودم حداقل دوسال
بچه ها من حدودا میتونم بگم حداقل 6 سال با این جوش لعنتی که همه اعتماد بنفس آدم رو میگیره و همیشه آدم رو به استرس میندازه درگیر بودم.هر راهی بگین هر کرم و صابون و نمیدونم انواع قرص تتراسایکلین و داکسی سایکلین تا راکوتان یه مدت کوتاه خودم انواع ژل ها و لوسیون ها تا سه جلسه لیزر فراکسل هم کردم اما اصلا این جوش های لعنتی من انگار قصد درمان نداشت.دیکه ناامید شده بودم حتی خانوادم میگفتن آخه چقدر خرج میکنی برا صورتت هر چی کار میکردم هر دفعه با یه امید و هزار آرزو میرفتم یه دکتر جدید و فک میکردم این آخریش هست حتی دکتر منصوری معروف نزدیک هشت میلیون چهار سال پیش از من پول گرفت برا لیزر و درمان اما خداشاهده که فقط پوستمو نازک تر و حساس تر و پر جوش تر کرد دیگه بریده بودم از درمان خودم دانشگاه رو ترک کردم سر کار هم دیگه خجالت میکشیدم برم چون خیلیا حالت مسخره میگفتن چرا صورتت اینجوریه چرا نمیری دکتر و فلان نمیدونستن من بدبخت زندگیمو گذاشتم این صورتمو درمان کنم نشده.سرتون رو درد نیارم دیگه کار جایی رسید خیلی شبا گریه کردم گفتم خدا چرا من آخه میدونین چون من چهره زیبایی داشتم نوجوانی همه حسودیشون میشد به قیافم اما یه دفعه از ترم دوم داانشگاه پوستم نمیدونم بخاطر غذای دانشگاه بود یا چه عاملی هر روز بدتر و پر جوش شد.سالها نه مهخونی رفتم نه عروسی نه حتی حسرت یه شمال رفتن تو دلم مونده بود یعنی جایی میرفتم همه ذل میزدن صورتم انگار مثلا آدم ندیدن.متاسفانه مردم ما هم دور از حضور همیشه اینجوری بودن و هستن.ولی همه چیز یه دفعه عوض شد و از جهنم به بهشت اومدم انگار یک حجم عظیم یخ ریختن کل جوشهای من که انگار مث آتش جهنم بود صورتم و همه چی تو کمتر از 20 روز متحول شد.من جادوگری نکرده بودم این حاصل ساعتها که چی بگم شاید هزاران ساعت مطالعه انواع کتب تغذیه و پزشکی سنتی و مدرن و مقالات و صدها مجله زیبایی و حرف زدن با دهها نفر درمورد جوش بود که بالاخره فهمیدم و چجوری میشه جوش رو ضربه فنی کرد.خیلی خیلی دلم میخواد به کسایی که جوش دارن بخصوص اونا که واقعا خیلی راهها رفتن و نتونستن رو کمک کنم.از صمیم قلبم و با تمام عقاید و اخلاق و انسانیت میگم به هیچ وجه حتی یک درصد هدف من تبلیغ کردن یا جنبه مالی نیست اما خود خدا شاهده این ترکیب و درمانی که یافتم و یه پسر و یه خانم که صورتشون داغون بود رو درمان کردم حاصل تلاش خودم بوده و نیتی جز کمک نداشته و ندارم اون خدای بالا سرم شاهده.پسری که با روش خودم با ترکیب و چیزی که دادم بخدا صورتشو ببینین میگین این واقعا چجوری حوش هاشو از بین بردی فقط در عرض 33 روز اونم کمتر میشد یه هفته به گفته هام عمل نکرده بود و دوم واقعا مث صورت خود من وحستناک بود.من بعدها هم صورتمو کلا صاف و بدون جوش و آینه کردم.حالا ازتون دوتا خواهش دارم این تاپیک رو برا هرکسی که واقعا جوش دلره و اذیت میشه و حس میکنین بهش بفرستین خوشحال میشه بفرستین.دوم اینکه نظراتتون رو با حفظ اخلاق و ادب بنویسید هر سوالی هم داشتین برام اگر اینجا نبودم تلگرام بفرستین من معجزه دیدم و دونفر رو کاملا صورتشون کاملا صاف کردم حتما خدا خواسته که شده پس منم بخاطر لطف خدا بهم کمک میکنم هر کی خواست.و اگر یک ریال برا خودم قصد درآمد و اینا داشتم خدا حلال نکنه منو
دوستتون دارم و مواظب خوبی هاتون و قلب های مهربونتون باشین.اسم منم سینوهه هست اسم مستعارم.آیدی تلگرامم @ sinohezibayiتو تلگرام سرچ کنین براتون میاره.اسمم تلگرام time هست.