2777
2789

ساعت هوشمند ارزان - خرید ساعت هوشمند چینی - قیمت ساعت هوشمند اپل - ساعت هوشمند سیم کارت خور - با ساعت هوشمند ارزان قیمت به ضبط فیلم و عکس مخفیانه بپردازید و یا به پیامک هایتان بدون استفاده از تلفن همراه پاسخ بدهید ، جنس بدنه از فولاد ضد زنگ بوده و تغییر رنگ در آن بوجود نمی آید ، همچنین این ساعت خوش ساخت وزنی به میزان 60 گرم را دارد که وزنی ایده آل برای یک ساعت مچی هوشمند به حساب می آِید و با خیالی آسوده بر روی مچ خود ببندید بدون اینکه دچار خستگی شوید.

متصل شدن برای جواب گویی به تماس ها و پیامک ها :
با استفاده از بلوتوث موبایل خود به ساعت هوشمند متصل  و همه مخاطبین ، پیامک ها ، تماس های خود را بر روی ساعت مشاهده کنید ،و با استفاده از ساعت به آن ها پاسخ داده و مکالمه کنید
قابلیت قرار گرفتن سیم کارت در ساعت : با قرار دادن یک سیم کارت در ساعت هوشمند طرح اپل A1 شما می توانید بدون نیاز به متصل شدن به دستگاه تلفن همراهی پیامک ها و تماس های شخصی آن سیم کارت را داشته باشید.

دوربین : بر روی ساعت هوشمند طرح اپل A1 یک دوربین قرار داده شده است که شما را قادر می سازد تا به طور مخفیانه از دوستان و اشنایان خود عکس بگیرید با استفاده از این ساعت شما می توانید تصویر برداری و یا فیلم بردار نمایید، کیفیت دوربین این ساعت 3 مگاپیکسل می باشد که برای یک ساعت هوشمند کیفیتی بسیار خوب به حساب می آید.

رنگ بندی های ساعت هوشمند اپل  :
    رنگ مشکی
    رنگ مسی
    رنگ نقره ای
تعدادی از خصوصیت های دیگر این ساعت :
    ظرفیت باتری 350 میلی آمپر ساعت است.
    نوع باتری از جنس لیتیوم یون پلیمری می باشد.
    از زبان شیرین فارسی پشتیبانی می کند.
    حسگر sleep monitor را دارا می باشد.
    شباهت زیای به اپل واچ دارد.
    صفحه نمایش ساعت 1.5 اینچ می باشد.
    پردازشگر آن MTK6260A می باشد.

خرید ساعت هوشمند خرید ساعت هوشمند خرید ساعت هوشمند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نرم افزار تقویت کننده آنتن موبایل هم هست که میتونید روش نصب کنید و عملکردش بهتر شه

سلام دوستان

من ساعت هوشمند مدل F8 قبل عید از فروشگاه ماهان مارت خریدم. قابلیتهای ساعت عالیه و قیمتشم نسبت به کاراییش خیلی مناسبه. یه سری ویژگی ها مثل اندازه گیری ضربان قلب، فشارخون و اکسیژن، قابلیت قدم شمار،اندازه گیری میزان کالری هم داره که کاراییش چند برابر می کنه.

ساعت های هوشمند شرکت اپل از نظر کیفیت هیچ رقیبی توی بازار ندارند. تنها مساله ای که وجود داره، بحث هزینه هاست. طبیعتا قیمت ساعت های اپل به نسبت بقیه برندها گرون تره و اگه این هزینه براتون اوکیه، حتما از اسمارت واچ های اپل تهیه کنید.