2777
2789
عنوان

بارداری و ترک متادون

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 50 پست
والا استامینوفن رو ده تا باهم بخوری قطعا بیمارستانی میشی و معده شسشتشو با ذغال نداریم چنین موردی رو ...

حتی یک کلمه اش هم دروغ نگفتم بدن وقتی عادت کنه ۲۰تا هم بخوری آخ نمیگی یه سرچ کوچولو تو اینترنت بهت ثابت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این پست بماند به یادگار اگه خدایی نکرده تو زندگیتون به یه همچین آدمی خوردید از طرف من بهش بگید سخته ولی شدنی هستش فقط اراده میخواد خدا هرکسی رو یه جور امتحان میکنه من خیلی غرور داشتم الان یه جورایی سرم خورد به سنگ زمونه هیچ وقت فکرشم نمی‌کردم اینقدر زندگی بی رحم باشه خدا می‌دونه اصلا نمی‌فهمی چطوری ولی همیشه زندگی یه رنگ نیست 

روزهای سختم گذشت دکترم انواع اقسام تست ها رو ازم گرفت هیچ مشکلی ندارم نه خودم نه بچه ام اگه خدایی نک ...

خداروشکر که سالمی، منم همین مشکل رو دارم ولی متاسفانه بهم گفتن باید توی همین هفته که 8 هفته میشه باید سقط کنم