2777
2789
عنوان

انتخاب اسم نی نی دختر

828 بازدید | 52 پست

سلام عزیزان

امروز رفتیم سونوگرافی.

نی نیمون به لطف خدا سالم و جنسیتش دختر هستش.

اسم پسر عزیزمون اقا هامین هستش.

الان منو همسرم بین این اسامی موندیم کدومو انتخاب کنیم

خوشحال میشم نظرات شما عزیزان رو بدونم

اسامی:

همتا (بی نظیر)

مَهوا (به زیبایی ماه شب چهارده)

آوین (به زلالی آب)

نلین (رنگین کمان)

اللهم الرزقنا همان که میدانی💙🩷

مهوا چقدر قشنگه

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همتا و آوین بنظرم قشنگترن . منم دخترم چند روز دیگ بدنیا میاد هنوز نتونستیم براش اسم انتخاب کنیم . اسم پسرم راین هست میخام به اون بخوره . همسرم میگه باران منم میگم رانیکا یا رونیکا یا روشا. راینا هم خوبه ولی زیاده مثل راینه قاطی میشه . بنظرتون کدوم بهتره؟

همتا و نلین بیشتر به هامین میان. من خودم هانا را با اجازتون پیشنهاد میدم. انشالا که همیشه سالم باشن ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی و پیشنهادتون. هانا هم خیلی زیباست🌹

اللهم الرزقنا همان که میدانی💙🩷
اره عزیزم. منم عاشق این اسمم.اما نظر همسرم خیلی باهاش موافق نیس.هم ریشه ی فارسی داره هم معنی بسیار ز ...

بله تلفظش هم واقعا زیباست 👌🏻

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

اوین بیشتر میخوره به هامین

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
2810