2777
2789

عیدیشونم مث تمام کارمندای دولت و ارگانای دیگس 

نفت کارتشون حدودا ۳۰۰۰ تومنه 

تارا هم قراردادش رو لغو کرد کلا دیگه ندارن 

یکارت بجاش دادن که فک کنم ۳ ماهی یبار شارژ میشه تقریبا ۴ و خورده ایه کلا و فقط میشه باش خرید کرد

پاداش هم ۶ ماهی یبار میدن بستگی به سابقت داره 

برا یه لیسانس با ۱۵ سال سابقه و حقوق ۳۲ تومن ۸ تومن بیشتر ندادن 

خونه سازمانی هم به رییس و روسا و پارتی کلفتا میدن 

اگه بخوان به کارمند ساده بدن باید وایسه تو نوبت معمولا ۵ سال قبل بازنشستگی اگرررررر دلشون بسوزه بدن بهش 

یا اگه خیلی بری بگی مشکلات دارم و راهم دوره تو منازل کارون خونه بهت میدن ک مال زمان انگلیسی ها هستن و سقفشون تیر چوبی هست و پر از موریانه و داغون ک حدودا ۵۰۰ میلیون باش باید هزینه کنی 

و جالبه بعد رفتنت هم بهت هزینه کردنتو پس نمیدن 

پول اب و برق و گازم به عهده خودته محض اطلاع 

صد البته . لابد خونه سازمانی هم بهشون دادن 😂

والا منکه راضی نیستم 

دلایلشو تو دوتا کامنت قبلیم گفتم واقعا اونطور ک میگن نیست شما خودتونم فک کنم نفتی هستین درسته ؟ 

برا ماکه همش با بدبختی میرسونیم به سرماه 

شما سِمَت شوهرتون بالاس احتمالا عزیزم 

چون آی سی و زون عملیات فقط حال میکنن با حقوقشون و خونه سازمانی دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم استخدام رسمی وزارت نفتم

یه کار کارت داریم که ماهی ۵ شارژ میشه و یه بن کارت که اونم همینقدر شارژ میشه میشه باهاش فقط خرید کرد

بسته به سابقه کار دریافتی میره بالا مثلا یه لیسانس حدودا ۳۰-۴۰ میلیون دریافتی داره

مدیر و رییس که بالاتره البته من تو مناطق گرمسیر نیستم

اونجا دریافتی بالاتره

من بابام کارمند شرکت نفته هیچ وقت دقیق حقوقشون نگفته ما هم نپرسیدیم شرکت نفت معمولا حقوق ها خوبه اما ساعت کاری بیشتری داره مثلا بابای من ۶ صبح میرفت ۶ عصر میومد ساعتی هم که خونه بود هر ساعت شبانه روز بود باید تلفنو جواب میداد خیلی از کارمندان پول جونشون میگیرن چون مناطق نفتی خطر انفجار زیاده کارت نفت همون در حد ماهی ۲ سه تومنه تارا تا الان نشنیدم نمیدونم  

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
راستی تارا هم لغو قرار داد کرد انگار و بجاش یه کارت دیگه دادن خبر دارین ؟

آره عزیزم ماه قبل هم شارژ شد الا ماه دومه قراره شارژ بشه بن کارت ملت 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
عیدیشونم مث تمام کارمندای دولت و ارگانای دیگس نفت کارتشون حدودا ۳۰۰۰ تومنه تارا هم قراردادش رو لغو ک ...

یکی از اقوام من ۲۰سال سابقه داره مدرکش دیپلم خونه دوسه تا داره ولی بهش خونه سازمانی دادن سه ماه یبارم ی کارت دارن شارژ میشه ک من یبار دیدم ۱۰میلیون خرید کرد باش گفتن پک تابستانه بوده بن کارت و کارت ورزشی هم داره و کلا همه چی تو رفاه ب نظرم نفتی هایی ک مینالن یا تازه استخدام شدن یا ناشکرن و یا میترسن چشم بخورن دروغ میگن😂یادم اومد وامم خیلی میگرفت و هی طلا میخرید برا زنش حقوقشم بالای۵۰بود پارسال

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یکی از اقوام من ۲۰سال سابقه داره مدرکش دیپلم خونه دوسه تا داره ولی بهش خونه سازمانی دادن سه ماه یبار ...

نه والا ما نه ناشکریم نه میترسیم چشم بخوریم شما که مارو نمیشناسی عزیزم از چی بترسم ک دروغ بگم . شاید شرکت اونایی ک دور بر شمان فرق داره همین اهواز دوتا شرکت داره جفت همن یکیش نفت مارون و یکیشم نفت کارون ، کارونی ها و مارونی ها هر دو باهم استخدام شدن و دوره و کاراموزی دیدن و شغلشون عین همه اما کارونی ها دارن پادشاهی میکنن نسبت به مارونی ها ، همشون بشون وام های خوبی دادن ، ودیعه مسکن رو دوسال قبل از مارونی ها بشون پرداخت کردن و کارتای رفاهی و ...... کلا همه چیشون بیشتره . پس از دریچه نگاه خودتون مردم و حرفاشونو قضاوت نکن دوست خوب . موفق باشی 

برای خونه ها مطمنی؟ انقدر داغونه؟؟؟ نمیشه زندگی توش کرد یعنی

اره بابا همکار شوهرم یکیشونو گرفت ۵۰۰ میل باش خرج کرد تا قابل سکونت شد ما گفتیم نمیصرفه چون بعدا ک ازش بزنیم بیرون این هزینه رو بمون پس نمیدن 

نه والا ما نه ناشکریم نه میترسیم چشم بخوریم شما که مارو نمیشناسی عزیزم از چی بترسم ک دروغ بگم . شاید ...

گلم من شمارو نگفتم همین فامیلمون بیشتر منظورمه زنش انقدر میناله بیاوببین کسی هم کارش نداره 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید