2777
2789

سوالت رو بپرس 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم شهر هستین؟میشه بدونم چقد حقوق میگیرن؟نفت کارت دارین؟ماهی چقد شارژ میشع؟

نباید حتما مهندس باشه . ولی میدونم مهندس ها بالا ۵۰م حقوقشونه. چون کارگر قراردادی نفت البته با سابقه بالا . ماهی حداقل ۳۰م حقوقشونه . نفت کارت برا قراردادی ها یک و ۸۰۰ و برا رسمی ها دو نیم شارژ میشه هر ماه . اهواز 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

البته تارا هم هستش که ماهی ۴ و ۹۰۰ شارژ میشه که اون کارو نیس اپلیکیشن هستش نمیشه از هر جایی باهاش خرید کرد مگر اینکه تارا با اون جاها قرار داد داشته باشه

نباید حتما مهندس باشه . ولی میدونم مهندس ها بالا ۵۰م حقوقشونه. چون کارگر قراردادی نفت البته با سابقه ...

الان کسی ک تازه استخدام شده قبلا پیمانکار بوده الان ی ساله استخدام شده ب نظرت چقدر میگیره ؟

عیدی چقدر میدن؟

البته تارا هم هستش که ماهی ۴ و ۹۰۰ شارژ میشه که اون کارو نیس اپلیکیشن هستش نمیشه از هر جایی باهاش خر ...

اهاااا این تارا فرق داره با نفت کارت پس 

نفت کارت برا چی هس ؟

۴۹۰۰ کلا یا برا هر نفر؟

الان کسی ک تازه استخدام شده قبلا پیمانکار بوده الان ی ساله استخدام شده ب نظرت چقدر میگیره ؟عیدی چقدر ...

منظورت از استخدام چیه اینکه تازه رسمی شده ؟

اگه تازه رسمی شده تا دو الی سه سال حقوقشون نصف میشه اما بعد از دو الی سه سال بک پی رو یه جا بهشون میدون و حقوقشون کم کم میره رو صعود

البته تارا هم هستش که ماهی ۴ و ۹۰۰ شارژ میشه که اون کارو نیس اپلیکیشن هستش نمیشه از هر جایی باهاش خر ...

شرایط وام چجوریه؟وام با سود پایین زیاد میدن؟

من شنیدم ی وام ۳۰۰ میلیونی برا خرید خونه یا ماشین میدن بهشون درسته؟

منظورت از استخدام چیه اینکه تازه رسمی شده ؟اگه تازه رسمی شده تا دو الی سه سال حقوقشون نصف میشه اما ب ...

اره همون رسمی 

آخه طرف میگه من ۱۵ تومن میگیرم مهندس نفتم هس ب نظرت راس میگه؟

اهاااا این تارا فرق داره با نفت کارت پس نفت کارت برا چی هس ؟۴۹۰۰ کلا یا برا هر نفر؟

نفت کارت . بن کارته با هر دستگاه پزی میشه باهاش خرید کرد اما تارا نه میگم گه اپلیکیشن هستش فقط جاهای طرف قرار داد 

کلا ۴ میلیون و ۹۰۰ هستش هر ماه شارژ میشه . بعضی اوقات هم مال ۳ ماه رو با هم میدن 

اره همون رسمی آخه طرف میگه من ۱۵ تومن میگیرم مهندس نفتم هس ب نظرت راس میگه؟

میگم که حتما حقوقش رو نصف کردن . حالا که یه سال گذشته یکی دو سال دیگه همه ی نصف هایی که بهش ندادن رو یه جا بهش میدن و حقوقش میره رو به بالا 

شرایط وام چجوریه؟وام با سود پایین زیاد میدن؟من شنیدم ی وام ۳۰۰ میلیونی برا خرید خونه یا ماشین میدن ب ...

آره اگه امتیازشون به حد نساب برسه بهشون وام تعلق میگیره . بلاشکن پیامک میاد که شما واجد شرایط دریافت وام شدید . میرن درخواست وام میدن . ماه بعدش با حقوقشون واریز میشه